Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po co juz te badania robic?kazal ci lekarz?Bo zapomnialam![]()
Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.Zobacz załącznik 762658 Ja dostałam od mojego fizjo to i przypuszczam że to ruszyło mój jajnik + masaże . Mam to odstawić przed stymulacja . Nie łączyć ziołek ze hormonami.
Nazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.
Zaraz zatańcze tylko z prscy wyjde ......będzie najpóźniej na jutroJagoda, powodzenia podczas punkcjiI miłego weekendu dla wszystkich
Która to była specjalistką od zgubionej @? W czwartek wizyta, a tego mojego dziada nie ma o czasie :/
Na jutro ostatecznie może być, bo lekarz w piątek jedzie na urlop i dlatego wizyta w czwartek. A USG z okresem, to jednak średnio fajnie :/ Nigdy mi się okres nie spóźniał, jeśli już to był 2 dni wcześniej, a teraz jak trzeba,żeby był punktualnie, to dziad zastrajkował :/Zaraz zatańcze tylko z prscy wyjde ......będzie najpóźniej na jutro![]()
wywnioskowalam z twojej wypowiedzi,ze odstawiasz przed stymulacja bo to ziolo,w sumie warzywoNazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.
A u Ciebie jak .? Podchodzisz w lipcu. ? Czy czekasz na wyniki i sierpień .?