gosia321
Fanka BB :)
Koniecznie musze swojego podpytac o ten specyfikNie mam pojęcia. Ale dał mi lekarz za każdym razem. I za każdym razem beta rosła. Wiec coś w tym było . Ufam mu[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniecznie musze swojego podpytac o ten specyfikNie mam pojęcia. Ale dał mi lekarz za każdym razem. I za każdym razem beta rosła. Wiec coś w tym było . Ufam mu[emoji14]
Ogólnie jestem w jednej z lepszych klinik. Gyncentrum Katowice. Jako pierwsi w Polsce wprowadzają teraz nowa metodę zapłodnienia in vitro. Poczytajcie na stronie gyncentrum o tej metodzie .Naprawde takie szczesliwe zakonczenia daja nadzieje :*
Dzieki za nadzieje i bardzo mocno ci gratuluje...Kochana ja mam pcos a mój mąż słabe parametry nasienia. Przy stymulacji wyprodukowalam 16 jajeczek. Pierwszy transfer świeżego zarodka to ciaza biochemiczna. Drugi transfer 2 blastek również ciąża biochemiczna. Ostatni transfer wczesna blastocysta najsłabszy zarodek i jest Szymek
Słońce jeżeli lekarz dobierze odpowiednie leki to pcos nie jest żadnym problememDzieki za nadzieje i bardzo mocno ci gratuluje...
Ale chodzi ci o zastrzyki do stymulacji. Jakie ty mialas? Mi zapisal puregon i orgalutran ale jeszcze czekaja w lodowce. I ja niestety po iui mialam hiperstymulacjeSłońce jeżeli lekarz dobierze odpowiednie leki to pcos nie jest żadnym problemem
Ja miałam gonal i cetrotide o ile dobrze pamiętam. Jutro z rana zerkne na rozpiske i ci napiszę dokładnie. No my na iui się nie kwalifikowalismy bo maz ma za mało plemniczkowAle chodzi ci o zastrzyki do stymulacji. Jakie ty mialas? Mi zapisal puregon i orgalutran ale jeszcze czekaja w lodowce. I ja niestety po iui mialam hiperstymulacje![]()
Moj ma 320mln ale co z tego jak przeze mnie ciagle duuuuupaJa miałam gonal i cetrotide o ile dobrze pamiętam. Jutro z rana zerkne na rozpiske i ci napiszę dokładnie. No my na iui się nie kwalifikowalismy bo maz ma za mało plemniczkow
U mnie lekarz też się bał hiperki i dlatego miałam mniejsze dawki leków i nie dużo ich brałam. Jutro ci napiszę na priv dokładnie co i jak od jakiego dnia cyklu i w jakiej dawce. Ale przypomnij mi się jakbym zapomniała. Bo chwilowo teraz nie mam dostępu do rozpiskiAle chodzi ci o zastrzyki do stymulacji. Jakie ty mialas? Mi zapisal puregon i orgalutran ale jeszcze czekaja w lodowce. I ja niestety po iui mialam hiperstymulacje![]()
Dzieki bardzo. Jutro sie przypomne...i napisz mi tez jakie leki dostawalas po transferach...dziekiU mnie lekarz też się bał hiperki i dlatego miałam mniejsze dawki leków i nie dużo ich brałam. Jutro ci napiszę na priv dokładnie co i jak od jakiego dnia cyklu i w jakiej dawce. Ale przypomnij mi się jakbym zapomniała. Bo chwilowo teraz nie mam dostępu do rozpiski