reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jagodaaga, najprawdopodobniej masz podrażnienia po luteinie i niekoniecznie od aplikacji, ale od składu tego leku. U mnie było identycznie, zmieniono mi lek (gameta) i wszytsko wróciło do normy. Koniecznie powiedz dzis o tym lekarzowi. W transferze to nie przeszkodzi. Powodzenia :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam dziś kciuki za Was :)

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.
Ja miałam po transferze strasznie bolące piersi,rozmawiałam o tym z lekarzem to powiedział, że to za wcześnie żeby czuć jakieś objawy i powiedział ze to nie miało związku z transferem. Ale może to tak u mnie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry