BeataWarszawa
Fanka BB :)
Poczekaj aż się urodzi i niech samo nasika, no wtedy juz nie ma bata,musi wyjść 2 krechy[emoji14]Bardzo dobry pomysł. Będzie pewność, że pojawią się dwie kreski![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj aż się urodzi i niech samo nasika, no wtedy juz nie ma bata,musi wyjść 2 krechy[emoji14]Bardzo dobry pomysł. Będzie pewność, że pojawią się dwie kreski![]()
O, to jest jeszcze lepszy pomysł!Poczekaj aż się urodzi i niech samo nasika, no wtedy juz nie ma bata,musi wyjść 2 krechy[emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Testy są niby o czułości 25, ale nigdy nie masz takiego samego stężenia w moczu jak w krwi. Ja miałam betę ponad 200 i druga kreska była bladaJa mam betę pozytywna 42,58 wczoraj a dzisiaj 12 dpt i nie ma drugiej kreski , ale nie wiem o co chodzi niby test o czułości 25 mlU/ml
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to nie tylko mi smierdzialo wszystkoPrzez 32 lata tez nie byłaś na takim dopingu ......
Mi przy ostatniej stymulacji strasznie strasznie wszystko mi smierdzialo!
Wyszłam na dwór i mówię jezzzzzzu ale śmierdzi wiosnaprzez głowę cały czas przechodzą myśli ciąża ciąża ciąża ciąża .
Życzę Ci by już tak zostało by ta upragniona ciąża zaraz się pojawiła nie tylko w głowie
W klinice w której miałam wczesniej in vitro, po pozytywnej becie musiałam ją dwa razy w tygodniu powtarzać-obserwowali jej wzrosEj ale to prawda - popieprzone te sikance. Ja pamietam, ze wyszla mi jedna kreska a 3 dni pozniej beta ponad 800...
Ale kurde tu mam skierowanie na jedna bete po 15dniach i cos czuje, ze mimo wszytsko mnie skusi i zrobie sikanca wczesniej... Szkoda, ze po prostu nie moge pojsc i zrobic bety kiedy mi pasuje...
Tak czy siak podoba mi sie plan z daniem sikanca dziecku [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom