reklama

Kto po in vitro?

reklama
mi wlasnie dwa okreslenia dal, ze stare lizy
magdus i jak sie czujesz?
mnie troche boli, mam jak juz pisalam 11 komorek. oby ladnie sie nam dzielily do pon
ja dostalam dostinex przez 3dni
luteina 4x2
dupek 3x1
encorton 1
acard 1
femibion 1
i mialam clexane napisane ale skreslik takze nie wiem czy mi to dal w trakcie czy nie
a ty co masz?

Palu teraz mnie pobolewa bardziej podbrzusze, ale nie ma tragedii
Zalecenia: dużo płynów
encorton 1 i 1/2tabl.
estrofem 2x1tabl
folik
Fraxiparine 1x ampułka(kolejne zastrzyki)
luteina 10tab.dziennie
no-spa 3x1 tabl w razie potrzeby

Cześć dziewczyny.
Widzę, że już po punkcji - super!
Z tego co poczytałam to chyba będziecie miały podane 5-cio dniowe zarodki. Chyba, że w poniedziałek będziecie miały transfer? Ja po punkcji bardzo często biegałam siku także jakbyście miały takie objawy to spoko no i brzuszek wielki to zostaje bardzo długo.
Trzymam kciuki za podziały i oby żołnierzyki się spisały.

Magdusia, palu nie taka punkcja straszna jak ja malują :) trzymam kciuki za zarodki. Ja w poniedziałek testuję... Już się tak nie denerwuję, bóle jak na @ mi przeszły póki co, czasem mnie coś zakłuje albo pociągnie. Dziś wzięłam się za delikatne porządki ale ewidentnie się to mojemu brzuchowi nie spodobało bo zaczął mocno ciągnąć, więc przestałam i się po prostu położyłam. Od wczoraj jestem naprawdę pełna nadziei :)

palu - po punkcji plamienie często występuje. To skutek nakłucia jajników. Nie martw się tak wszystkim, potrzebujesz teraz spokoju. Życzę powodzenia we wtorek i pozytywnego teściku za ok. 2 tygodnie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry