Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie brałam. Dopiero od transferu bralamKobitki ponawiam pytanie...czy podczas stymulacji bralyscie akard?
Ja biore odkad zaczelam sie leczyc i duuuupaA braka ktoras z Was myo-inozitol? Bo ja wlasnie zauwazylam (brawo ja!), ze od poczatku stymulacji biore mieszanke kwasu foliowego, wit D i tego wlasnie. I wyczytalam, ze to jakas witamina plodnosci i szczescia [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tego nie bralam ale przez kilka miesiecy przed kwas foliowy i osobmo vit DA braka ktoras z Was myo-inozitol? Bo ja wlasnie zauwazylam (brawo ja!), ze od poczatku stymulacji biore mieszanke kwasu foliowego, wit D i tego wlasnie. I wyczytalam, ze to jakas witamina plodnosci i szczescia [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci tak. Ja brałam od punkcji aż do 14 tc. Mimo że w zaleceniu miałam do pozytywnej bety ale dzwoniłam do kliniki i dopiero dr decydował kiedy odstawić.A ja mam pytanie...przepisana mam fraxiparine ampulki w zastrzykach w zaleceniach 1 amp dziennie od punkcji..tylko jak dlugo??bo to nie jest napisane... Wiecie moze? Do dnia bety?
Ahaa to git, biore na razie do bety, dzieki wielkiePowiem Ci tak. Ja brałam od punkcji aż do 14 tc. Mimo że w zaleceniu miałam do pozytywnej bety ale dzwoniłam do kliniki i dopiero dr decydował kiedy odstawić.
ProszęAhaa to git, biore na razie do bety, dzieki wielkie![]()
Ja biore odkad zaczelam sie leczyc i duuuupa