• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
U mnie na razie cisza, leki odstawiłam, więc pewnie za kilka dni @.
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?
Hej,
mi lekarz kazał czekać 3 miesiące. Pierwsze dwa okresy miałam okropne, podobno organizm musiał się oczyścić. Ten trzeci teraz trwał w sumie może z godzinę i to było bardziej plamienie niż krwawienie. Nie wiem, co jest grane :-/ Ale różni lekarze różnie mówią odnośnie przerwy.

Hej!
Lekarze zalecają odczekać 3-6 cykli. Ja po poronieniu w marcu obecnie jestem przed punkcją, długi protokół, punkcja kiedyś w przyszłym tygodniu

Hej!
U mnie mówili, że po 2 miesiączce można już zacząć stymulacje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry