reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
U mnie na razie cisza, leki odstawiłam, więc pewnie za kilka dni @.
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?
Hej,
mi lekarz kazał czekać 3 miesiące. Pierwsze dwa okresy miałam okropne, podobno organizm musiał się oczyścić. Ten trzeci teraz trwał w sumie może z godzinę i to było bardziej plamienie niż krwawienie. Nie wiem, co jest grane :-/ Ale różni lekarze różnie mówią odnośnie przerwy.

Hej!
Lekarze zalecają odczekać 3-6 cykli. Ja po poronieniu w marcu obecnie jestem przed punkcją, długi protokół, punkcja kiedyś w przyszłym tygodniu

Hej!
U mnie mówili, że po 2 miesiączce można już zacząć stymulacje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry