• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim! :)

Hej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim! :)

Juz myslalam ze ze mna cos nie tak bo od kilku dni 19-20 to juz chrapię na kanapie hihi:) to ta pogoda pewnie... ja jestem 3dpt i strasznie bola mnie piersi..nie wiem czy to dobry objaw czy nie...a tak w ogole mialysxie jakies inne objawy ktore potwierdzily poźniej 2 kreski?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry