Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam ochotyTo musi mieć dobrą podkładkę do tego. Masz widocznie szczególne wskazania. Przeczytaj ustawę. Nue jest skomplikowana![]()
Trzeba wierzyć, że się uda.Tylko ze watpie zebym tak duzo wychodowala...
Nie mam ochotyo tych 6 slyszalam...teraz pis chce tylko 1. Ale trzymam sie slow ginekologa...
Marzen narazie sie martwie czy ten puregon cos na mnie dziala...juz tyle mialam lekow co nic na mnie nie dzialaly...
Nie wiem...czy to ze mam pco to moze byc ta podkladka?Trzeba wierzyć, że się uda.
A jaki u Was problem?
Chyba faktycznie muszą mieć podkładkę, bo to chyba nie jest widzimisię kliniki
Ciekawe
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarzem nie jestem,ale jak masz takie problemy z wyhodowaniem jajek,to na moje oko jest to zajebista podstawa żeby Ci zapłodnic i z 20 jak juz będąNie wiem...czy to ze mam pco to moze byc ta podkladka?
Maz ok ja chora...brak jajek i brak reakcji na wiekszosc lekow...
W przypadku zapłodnienia pozaustrojowego dopuszcza się zapłodnienie nie więcej niż sześciu żeńskich komórek
rozrodczych, chyba że ukończenie przez biorczynię 35. roku życia lub wskazania medyczne wynikające z choroby współ-
istniejącej z niepłodnością lub dwukrotnego nieskutecznego wcześniejszego leczenia metodą zapłodnienia pozaustrojowe-
go uzasadniają zapłodnienie większej ich liczby.
3. Powód zapłodnienia większej liczby komórek rozrodczych niż określona w ust. 2 jest każdorazowo odnotowywany
w dokumentacji medycznej.
Art. 10. Zabezpieczenie płodności na przyszłość, o którym mowa w art. 5 ust. 1 pkt 6, obejmuje działania medyczne
podejmowane w celu zabezpieczenia zdolności płodzenia w przypadku niebezpieczeństwa utraty albo istotnego upośle-
dzenia zdolności płodzenia na skutek choroby, urazu lub leczenia.
Art. 11. 1. Organy administracji rządowej, w zakresie swoich kompetencji określonych w przepisach dotyczących
tych organów, są obowiązane do podejmowania działań na rzecz ochrony i promocji zdrowia rozrodczego.
2. Organy jednostek samorządu terytorialnego, w zakresie swoich kompetencji określonych w przepisach dotyczą-
cych tych jednostek, mogą podejmować działania na rzecz ochrony i promocji zdrowia rozrodczego.