Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a moze mimo ciazy masz poprostu okres czesto sie tak zdarza ze kobiety miesuaczkuja normalnie bedac w ciazy i dlatego dowiaduja sie o niej w 3 miesiacu. Tak czasami jestWrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2
Rano pojechalam bo 3 dzien czułam sie słabo dziwnie ........ dzis rano słabo i takie uderzenia goraca ( kilka razy jak tak mialam ) zrobili mi badania krwi w tym bete dostalam kroplowke no i ku naszemu zdziwieniu beta wyszla 6.5 .....
Pojechalismy do domu z mieszanymi uczuciami ( bo rano mialam brazowe plamienie jak zawsze przed okresem dzis 28 dc wiec dzien okresu )
Poszlam spac wstalam i @ przyszla na calego ......... wiec znow na szpital .
Przyjela mnie akurat babaka ktora mnie prowadzi w in vitro .
Mowi ze beta powyzej 5 swiadczy o ciazy ale ........ mam intensywne krwawienie i ......raczej duzych nadziei mam sobie nie robic ( raczej wywnioskowalam ze zadnych ) Jak robila usg .
W poniedzialek mam powtorzyc .
Na koniec mowi widzimy sie 31 sierpnia ........
Ewunka moze jeszczeWrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2
Rano pojechalam bo 3 dzien czułam sie słabo dziwnie ........ dzis rano słabo i takie uderzenia goraca ( kilka razy jak tak mialam ) zrobili mi badania krwi w tym bete dostalam kroplowke no i ku naszemu zdziwieniu beta wyszla 6.5 .....
Pojechalismy do domu z mieszanymi uczuciami ( bo rano mialam brazowe plamienie jak zawsze przed okresem dzis 28 dc wiec dzien okresu )
Mowi ze beta powyzej 5 swiadczy o ciazy ale ........ mam intensywne krwawienie i ......raczej duzych nadziei mam sobie nie robic ( raczej wywnioskowalam ze zadnych ) Jak robila usg .
Ewunka ,i jak sie czujesz???Wrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2
Hej dziewczyny prostuje wypowiedz bo okres w czasie ciąży- po prostu nie jest możliwyKochana a moze mimo ciazy masz poprostu okres czesto sie tak zdarza ze kobiety miesuaczkuja normalnie bedac w ciazy i dlatego dowiaduja sie o niej w 3 miesiacu. Tak czasami jestoczywiscie zycze ci zeby beta rosla i zeby kolejbe usg moze nie te z poniedzialku bo raczej za wczesnie pokazalo piekny zarodeczek :*
znaczy ze przestajesz byc beznadziejnym przypadkiem i masz duze szanse na naturalsa
Suuuper
Trzymamy kciuki za dobre wiesci na wizycie
Wakacje w koncu sa wakacje !!
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne![]()
forum odczarowane
![]()
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec![]()
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie
17:husan- kontrola przed criotransferem
18: natula - betowanie 1
18:katherina203- kontrola w trakcie stymulacji
19: kilosierra- betowanie 1
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1
Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡
Ewunka, przykro mi, że tak się to skończyło, ale skoro coś się zadziało, to mimo wszystko to jest bardzo dobra wiadomość. Trzymam kciuki i wierzę, że niedługo będziesz mamą :-*Wrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2
Wiem ze nie jest to prawdziwy okres ale ktos kto nie wie ze jest w ciazy uwaza ze to okresHej dziewczyny prostuje wypowiedz bo okres w czasie ciąży- po prostu nie jest możliwyjeżeli do zapłodnienia dojdzie, ciałko żółte (przekształca się w nie pęcherzyk Graffa, który uwalnia się z komórki jajowej do jajowodu) zaczyna wydzielać progesteron (hormon umożliwiający zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki w macicy, a następnie utrzymanie ciąży)oraz estrogeny. Progesteron stymuluje konieczne zmiany w budowie macicy - ściana jej staje się grubsza oraz pokrywa się większą ilością naczyń włosowatych, których istnienie ułatwia przyjęcie zarodka. Krwawienie w ciązy może to byc krwawienie implantacyjne lub w początkowym okresie ciąży, w terminach, kiedy zgodnie z cyklem powinna nastąpić miesiączka, może się pojawić lekkie krwawienie, zwane wczesnym krwawieniem ciążowym. Może mieć podobny charakter do krwawienia miesiączkowego, ale z pewnością nie jest identyczne, jak dotychczasowe menstruacje (obfitość, barwa). Jego powodem są zmiany hormonalne, zachodzące w ciele kobiety w związku z rozpoczynającą się ciążą.Oczywiście sa tez inne powody krwawienia w tym ciaża pozamaciczna. Pozdrawiam wszystkie staraczki powodzenia
![]()