reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

I jeszcze coś- może bzdura, ale to było dla mnie ważne. Na transfer przyszykowałam się jak na przyjście ważnego gościa... :) Wzięłam kąpiel z pianą, nałożyłam maseczkę na twarz, pomalowałam i ubrałam się ładne (wygodnie też), poszłam z mężem na lody (transfer miałam o 13.00). Żeby mieć takie poczucie, że kontroluję sytuację (mnie to uspokaja, bo chociaż to zależało ode mnie). Dzięki temu byłam maksymalnie zrelaksowana. Pani doktor tłumaczyła, że to co w głowie jest bardzo ważne.

Mocno, mocno trzymam za Was kciuki!!

reklama
I jeszcze coś- może bzdura, ale to było dla mnie ważne. Na transfer przyszykowałam się jak na przyjście ważnego gościa... :) Wzięłam kąpiel z pianą, nałożyłam maseczkę na twarz, pomalowałam i ubrałam się ładne (wygodnie też), poszłam z mężem na lody (transfer miałam o 13.00). Żeby mieć takie poczucie, że kontroluję sytuację (mnie to uspokaja, bo chociaż to zależało ode mnie). Dzięki temu byłam maksymalnie zrelaksowana. Pani doktor tłumaczyła, że to co w głowie jest bardzo ważne.

Mocno, mocno trzymam za Was kciuki!!

Na wstępie gratulacje! :-) w Twojej historii zaskakuje mnie jedna rzecz - fakt, że wzięłaś kąpiel - lekarze wciąż mi przypominali: żadnej sauny, żadnej gorącej kąpieli - tylko szybki prysznic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na wstępie gratulacje! :-) w Twojej historii zaskakuje mnie jedna rzecz - fakt, że wzięłaś kąpiel - lekarze wciąż mi przypominali: żadnej sauny, żadnej gorącej kąpieli - tylko szybki prysznic

Ja niestety jestem uzależniona od naprawde ciepłych prysznicow...nie przesiaduje co prawda w wannie, ale nie potrafie innaczej niz z mega ciepla woda...

Za to dzisiaj dla odmiany czekaja mnie jakies 2 godz. W temperaturze minus 23...hehhh juz na sama mysl jest mi zimno...to bedzie ciekawe:)

Ja przez cały czas po transferze brałam tylko krótkie, chłodne prysznice. Głównie leżała i czytałam książki, nie przemęczałam się. Na transfer poszłam bez makijażu, nie użyłam perfum, nie pomalowałam paznokci (mimo że położne powiedziały mi, że to bzdura i u nich nie ma takich obostrzeń). Teraz, im więcej czytam różnych historii, to myślę, że jak ma się udać, to i tak się uda :)

katherina &&&&&
Dziękuję za kciukaski :* Powiem wam, że już się nie mogę doczekać, najgorsze będzie te czekanie do wieczora na wynik. Ja wielki śpioch dziś się obudziłam już o 5,30 na siku i już było po spaniu. Teraz jem śniadanko, piję kawkę i lecę na betę :D.
A wydaje mi się czy ktoś jeszcze miał dziś betować?

reklama
Do góry