Ewunka
Fanka BB :)
ChętnieJa Ci mogę drugą blachę babeczek upiec za Twoje prorocze słowa wczoraj![]()
Tylko poproszę bez glutenu i bez cukru
Ciesze się że Cię namowiłam. Dzień stresu mniej i podróż przyjemna .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ChętnieJa Ci mogę drugą blachę babeczek upiec za Twoje prorocze słowa wczoraj![]()
W czasie podróży zaczął mocno stresować się Małżonek. Akurat jak podjechaliśmy pod dom o 14 to pojawiły się wynikiChętnie
Tylko poproszę bez glutenu i bez cukru
Ciesze się że Cię namowiłam. Dzień stresu mniej i podróż przyjemna .
Jak to jest ze czulisc testu 25 i blada kreska a tu taki wynik bety!!!!???? :-)W czasie podróży zaczął mocno stresować się Małżonek. Akurat jak podjechaliśmy pod dom o 14 to pojawiły się wyniki
Zrobiłam sobie też teraz sikańca (czułość 25) no i lekko blada jeszcze,ale jest druga kreska. Jak dobrze ją widzieć :love:![]()
Tak trzymaj !!!! Masz z czego wybieraćDzięki dziewczyny! Będę walczyć dalej - czeka na mnie 10 mrozaczków :-) trzymam kciuki za bety marzen i jagodaaga :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem włąśnie, też mnie to zastanawia.. Czy może test robiony rano wyszedłby z mocniejszą kreską? nie mam zielonego pojęcia..Jak to jest ze czulisc testu 25 i blada kreska a tu taki wynik bety!!!!???? :-)
Jakiś chyba przeterminowany ten test hiW czasie podróży zaczął mocno stresować się Małżonek. Akurat jak podjechaliśmy pod dom o 14 to pojawiły się wyniki
Zrobiłam sobie też teraz sikańca (czułość 25) no i lekko blada jeszcze,ale jest druga kreska. Jak dobrze ją widzieć :love:![]()

Szczescie ze az tyleDzięki dziewczyny! Będę walczyć dalej - czeka na mnie 10 mrozaczków :-) trzymam kciuki za bety marzen i jagodaaga :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom