katharina203
Fanka BB :)
Ja od puregonu nie mam siniakow...ale po orgalutranie strasznie mnie swedzi udo...tez tak mialyscie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To poszalalasKobietki na miły dzień przesyłam zdjęcie ( nikt mnie nie pobił to fraxiparine[emoji14]Zobacz załącznik 763508
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja orangutana dawałam w brzuch nic mi nie było trochę szczypal przy podaniu.Ja od puregonu nie mam siniakow...ale po orgalutranie strasznie mnie swedzi udo...tez tak mialyscie?
Hotel Isla Bonita. Syf, jakich mało. Reklamowaliśmy to po powrocie i dostaliśmy częściowy zwrot kasy. W sumie, gdybym się bardziej wyczytała w Holiday check'a, to może bym go nie wybrała. Ale byliśmy w gorączce przedślubnej i nie miałam czasu przeczytać wszystkich opinii. Przejrzałam kilka pierwszych, a tam ludzie pisali, że pokoje są za małe albo korytarze za wąskie dla wózków. Uznałam, że to nie ma znaczenia i wzięliśmy tę wycieczkę. Błąd :-/Na której plaży byłaś. ?
Jak nazywał się hotel .?
Mam nadzieje ze to nie mój![]()
Strasznie mi przykro...Beta 33... Spadła czyli koniec![]()
Hej,mnie szczypalo troszkę i wyskakiwal mi babelek mały ,po godzinie znikał.Ja od puregonu nie mam siniakow...ale po orgalutranie strasznie mnie swedzi udo...tez tak mialyscie?
O kurczeBeta 33... Spadła czyli koniec![]()