Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ejjjjj noooo nie poddajemy sie!! Lekarz rzeczywiscie moze miec racje. Minimalny spadek. Głowa do gory moze jeszcze nic straconego!Dzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udałospadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko
![]()
To powtórz za te dwa dni, to faktycznie niewielki spadek.Dzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udałospadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko
![]()
Ja pierdziele :/:/ przepraszam za słownictwo, ale szczerze to mam ochotę dobitniej powiedzieć :/Dzisiaj mijałam młoda pijana i brudna kobietę, trzymająca sie za rękę z kimś swojego pokroju.
Była w zaawansowanej ciąży.
Jak widząc takie sytuacje ma nas przekonać fakt, ze leżenie, właściwe odżywianie i tona leków przyniosą wreszcie upragnioną ciąże?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ok...nie nam sie czym stresować...Hej,mnie szczypalo troszkę i wyskakiwal mi babelek mały ,po godzinie znikał.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
czasem mam wrażenie wrażenie ze niektóre hotele same sobie gwiazdki rysująHotel Isla Bonita. Syf, jakich mało. Reklamowaliśmy to po powrocie i dostaliśmy częściowy zwrot kasy. W sumie, gdybym się bardziej wyczytała w Holiday check'a, to może bym go nie wybrała. Ale byliśmy w gorączce przedślubnej i nie miałam czasu przeczytać wszystkich opinii. Przejrzałam kilka pierwszych, a tam ludzie pisali, że pokoje są za małe albo korytarze za wąskie dla wózków. Uznałam, że to nie ma znaczenia i wzięliśmy tę wycieczkę. Błąd :-/
Plaża była w porządku.

Beta 33... Spadła czyli koniec![]()