Kobietki mój progesteron to 162,7 w klinice mówili ze ok .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro!![]()
Marzeń, biedny brzuchol! Rób te zastrzyki zdecydowanie poniżej linii pępka i jak najbardziej na boki. Ja od ponad pół roku się tak kluje (prawie linia miednicy) i nigdy takiego sinca nie mialamKobietki na miły dzień przesyłam zdjęcie ( nikt mnie nie pobił to fraxiparine[emoji14]Zobacz załącznik 763508
Witam dziewczyny powiedzcie mi jak wiecie cos o wspomagaczach przy crio na dniach sie okaze kiedy bede miala bo na sztucznym cyklu odwolali teraz ide na naturalnym i chcialabym pogadac z moja lekarka na ten temat
Ja tym razem poszłam śladami Pisanki i był ananas i pierogiAnanas 3 dni przed i 3 dni po. Ale to Pisanka jest specjalistka od tego![]()