iga2421
Fanka BB :)
Mam pytanie za którym razem Ci się udało?
Hej. Mogę ci powiedzieć że udaje się i za pierwszym razem. Ja jestem tego przykładem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mam pytanie za którym razem Ci się udało?
Super Bardzo Ci gratulujęHej. Mogę ci powiedzieć że udaje się i za pierwszym razem. Ja jestem tego przykładem![]()
Miałam ten sam problem dwa lata temu. Moja fryzjerka, super dziewczyna wygrywająca międzynarodowe konkursy i ciągle się doszkalająca u najlepszych, również w dziedzinie zdrowia, jak się dowiedziała, że jestem w ciąży wygoniła mnie z salonu i kazała wracać po porodzie. Powiedziała, że nawet delikatne, "ekologiczne" farby nie są tak całkiem bezpieczne. Niestety siwe odrosty są denerwujące i fatalnie wyglądają na pierwszych zdjęciach z maluszkiem, dlatego gdyby znowu udało mi się zajść w ciążę ufarbowałabym tuż przed porodem. Ale na pewno nie w pierwszym trymestrze.Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem włosów? Akurat mam spory odrost z którym juz złe sie czuje i chciałam isc do fryzjera,ale sama nie wiem jak to jest. Można czy nie można?
No tak nawet wiecznej optymistce czasami czarne mysli przechodza przez gloweJestem tylko człowiekiem tez miewam gorsze dniale zaraz mi przejdzie .
Jutro musze odstawić tańce za marzeń wiec nie mogę mieć skwaszonej miny. .......
Kochana tak mi przykro tule mocno :*Ewunka tańce już nie potrzebne beta poniżej 1,2
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale co bedziesz sie modlic czy spac
Ale co bedziesz sie modlic czy spac?