misis188
Fanka BB :)
Nam Itaka 4 dni przed odlotem wczasy odwołała dlatego to był pierwszy i ostatni raz z Itaka.Bo itaka ma hotele do bani i zawsze jest jakis problem.
Tui ma super hotele[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam Itaka 4 dni przed odlotem wczasy odwołała dlatego to był pierwszy i ostatni raz z Itaka.Bo itaka ma hotele do bani i zawsze jest jakis problem.
Tui ma super hotele[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chcieli bo bym chodziła ze stomia i stwierdzili ze jeżeli nie zagraża życiu to tego nie zrobią...Podwyższony ca 125 sugeruje endometrioze no i zrosty. .....
A nie odkleili Ci tego przy operacji. ?
Ja myślę, że trochę szaleństwa nikomu jeszcze nie zaszkodziłoNurkowanie nie jest raczej w moich planach mam klaustrofobie .....
Wogole długo się musiałam przekonywać czy dobrze mi będzie na wyspie
Czy nie będę się czuła osaczonacholera wina też nie spróbuję dbam o jajka
.
Co u Ciebie. ?
A czasem trzeba wrzucić na luz i odpocząć od tej walki, tylko jak zwykle łatwo się mówi:-) BTW lec teraz, bo potem to przez 2lata doopy nie ruszysz. Mi się młody rozchorował i niestety odwołaliśmy wylot. Najpierw mój M chciał do Turcji lecieć z dzieckiem, nie wiem czy to odwaga czy brak rozwagi,.. Po dłuższych dyskusjach(awanturze) odwołaliśmy a on obrażony jak małe dziecko walną focha. Potem pomyśleliśmy o krecie, ale mały ma gluty do samej podłogi, nie śpi i gdzie z nim lecieć... Zatem może w przyszłym roku..Byliśmy nad morzem chwilę i oto wyniki

Ja nie mam wyjścia mam urlop tylko w sierpniuEwunka fatalny termin wybralas. Ja pod koniec kweitnia za tydzien na Lanzarote 2os, z wyzywieniem i lotami zaplacilam 700e...
W sierpniu im odwala i winduja ceny straszliwie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to się narobiło. ....Ja myślę, że trochę szaleństwa nikomu jeszcze nie zaszkodziłoA czasem trzeba wrzucić na luz i odpocząć od tej walki, tylko jak zwykle łatwo się mówi:-) BTW lec teraz, bo potem to przez 2lata doopy nie ruszysz. Mi się młody rozchorował i niestety odwołaliśmy wylot. Najpierw mój M chciał do Turcji lecieć z dzieckiem, nie wiem czy to odwaga czy brak rozwagi,.. Po dłuższych dyskusjach(awanturze) odwołaliśmy a on obrażony jak małe dziecko walną focha. Potem pomyśleliśmy o krecie, ale mały ma gluty do samej podłogi, nie śpi i gdzie z nim lecieć... Zatem może w przyszłym roku..Byliśmy nad morzem chwilę i oto wyniki
![]()
nie mowie o jelicie .Ja miałam jajniki przyklejone na " plecach i zrosty w tu i tam i wycieki ( jelit nie ruszyli tyle co mogli z zewnątrz )Nie chcieli bo bym chodziła ze stomia i stwierdzili ze jeżeli nie zagraża życiu to tego nie zrobią...