reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przez 20 lat nigdy nie sprawdzałam godziny. Jeśli @ się pojawiła, to ten dzień liczyłam jako pierwszy. Może się mylę,ale teoria o godzinach do mnie nie przemawia :)
Ja się cieszyłam kiedyś,że zawsze dostawałam okres z samego rana, nigdy w ciągu dnia. Nie było problemu z liczeniem :)

Mnie dzisiaj coś mocno brzuch pobolew. Tak okresowo jakoś. Wzięłam już w dzień nospę i chyba zaraz wezmę drugą. Jak na szpilkach będę czekać na wtorkową wizytę.

Ja się cieszyłam kiedyś,że zawsze dostawałam okres z samego rana, nigdy w ciągu dnia. Nie było problemu z liczeniem :)

Mnie dzisiaj coś mocno brzuch pobolew. Tak okresowo jakoś. Wzięłam już w dzień nospę i chyba zaraz wezmę drugą. Jak na szpilkach będę czekać na wtorkową wizytę.
Eve, takie bóle chyba na początku ciąży mogą się zdarzać . Wszystko Ci się rozciąga . Nie martw się :-*

Hmmm, może to znów zależy od lekarza. Nie wiem. Natalia,jesli masz wątpliwości, to może zadzwoń do lekarki?
Motylku ja też zawsze liczyłam tak jak Ty;) oczywiście zadzwonie jeszcze do lekarki ale wątpię żeby powiedziała inaczej;) ja wizytę mam mieć pomiędzy 18-21dc i wtedy lekarka zadecyduje z jakimi startujemy lekami ( mam mieć długi protokół).

reklama

Ja też miałam dziś ciężki dzień. Dziś wróciłam do pracy po miesięcznej przerwie. Trochę ciężko dziś było. Ja też nie mogę doczekać się wtorku :) Jak bedzie możliwość to wezmę zwolnienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry