Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram w 100% pohedziesz jak przyjedzie maz. Trudno najwyzej ona tez cie nie odwiedzi jak szczesliwie po in vitro zaciazysz i urodzisz zrobi ci to jakas roznice czy odwiedzi ciebie po porodzieAbsolutnie nie jedz!!! Dziecko i tak nie wie kto go odwiedził a kto nie, a dla teściowej i szwagierki...phi..... Odposc sobie
Mysl pozytywnie ja Cie proszę!Przykro mi trzymałam mocno kciuki juz się boje jak ja pójdę jestem w Zakopanym jest tu laboratorium ale boję się że jak pójdę to znów będzie 0 bo dalej nic nie czuje żadnych objawów kompletnie nic

SuperNova bardzo mi przykro :*
a ja dzis rano wzielam pierwsze zastrzyki do nowej stymulacjiwreszcie cos zaczelo sie dziać
Gosia wpisz mnie prosze na czwartek 4 sierpnia na podglad w czasie stymulacji![]()
Witaj w srod nasCześć dziewczyny. Jestem nowa, tzn byłam na inseminacji ale niestety moja sytuacja kwalifikuje mnie tylko do in vitro. Wiec pozwolicie ze przysiądę i bede czytac co u Was, trzymać kciuki i kibicować.
Wiem jakie to ważne dla Was, jadę na takim samym wózku.
W okol mnie same ciężarne, na pstryknięcie palców dosłownie jak któraś z Was napisała. Cholernie boli.
W sierpniu kończymy badania i od wrzesnia zaczynamy.
Wrocław klinika Invimed
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykroI w moim przypadku testy nie kłamią. Dziś kolejna beta ujemna.
Dziewczyny czy korzystalyscie z mrożonych komórek jajowych. Mam kilka zamrozonych i chcemy je wykorzystać zamiast poddawać się kolejnej stymulacji.
Jak długo trwa taka procedura i czy zarodki mogą być podobne jakościowo czy mrozenie wpływa na ich jakość. Wiecie coś na ten temat?
Nie mogę się poddawać, choć przyznam że do końca tliła się iskierka nadziei, którą drastycznie zgasil wynik bety. Lekarz kazał odstawić leki ...
Witaj MoliCześć dziewczyny. Jestem nowa, tzn byłam na inseminacji ale niestety moja sytuacja kwalifikuje mnie tylko do in vitro. Wiec pozwolicie ze przysiądę i bede czytac co u Was, trzymać kciuki i kibicować.
Wiem jakie to ważne dla Was, jadę na takim samym wózku.
W okol mnie same ciężarne, na pstryknięcie palców dosłownie jak któraś z Was napisała. Cholernie boli.
W sierpniu kończymy badania i od wrzesnia zaczynamy.
Wrocław klinika Invimed
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To wszystko zależy od tego jakim protokołem pójdziesz. Jeśli krótkim to zastrzyki zaczyna brać się 2 albo 3 dc - juz nie pamiętam i punkcja wypadnie gdzieś między 11- 14dc. Jeśli pójdziesz długim protokołem to zaczynasz od tabletek antykoncepcyjnych. Po tabletkach bierzesz zaczynasz brać zastrzyki i punkcja jest w przedziale 13- 19 dc - tak przynajmniej było w moim przypadku a miałam jeden krótki protokół i 2 długieIle czasu trwa od pierwszej wizyty do np punkcji? Zaczyna się brać stymulacjie w okres? jak to jest?