Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z tego co czytam to jest normalne ze cykle nam sie rozregulowują przy lekach jakimi sie faszerujemy. Jednak trzymam sie wersji Lolitki i mam nadzieje ze jest ok:-)A no wlasnie oszalec mona chociaz ja juz 3 raz jestem po transwerze z pierwszego mma corke a teraz to oczekiwanie na wynik ta niepewenosc czy sie udalo czy moze w n iedlugim czasie dostane @ zeby bylo wiadome z ta @ ze tego i tego dnia jak sie niepowiedzie dostane a tu niema pewnoscikaska31 witaj na forum;-) Jesli masz pytania( a masz ich pewnie mnóstwo) pytaj smialo dziewczyny tutaj sa kochane i zawsze pomoga sama bez tego forum chyba bym oszalala
Lolitka dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze masz racje i tego sie trzymam a w piatek sie okarze. W sumie z wyliczen wyszlo mi ze @ powinnam dostac 25.12 i puki co jej nie maZ tego co czytam to jest normalne ze cykle nam sie rozregulowują przy lekach jakimi sie faszerujemy. Jednak trzymam sie wersji Lolitki i mam nadzieje ze jest ok:-)