Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misis rozumiem Ciebie, ja też zastanawiam się jak ogarnąć te emocje, bo zareagowałam na to wszystko podobnie jak Ty. Budziłam się i od razu dopadały mnie nerwy.Boli strasznie, to była 3 pełna procedura. Chce jeszcze zawalczyć, choć raz ale musze zresetować głowę. Za drugim razem wogóle się nie stresowajam i się udało. Co prawda skończyło się szczęście w 6tc a teraz to była masakra...:-( sama nad tym nie umiem zapanować. Rano wstawajam juz roztrzęsiona:-( to może być powód mojego niepowodzenia:'( zastanawiam się jeszcze co mogę zrobić żeby podczas stymulacji było więcej dojrzałych komórek. Niby wyniki wykazują ze powinno ich być dużo a tu dupa... Teraz muszę się wypłakać i zakasać rękawy do kolejnej walki. Ale najpierw jeszcze musze zacząć od głowy. I zastanawiam się co zrobić z klinika. Do provity poszłam bo był dr Grettka. A zastanawiałam się jeszcze nad gyncentrum i programem 2+1.
Moja AntoninaHusann gratulacje!
Misis przykro mi bardzo...
Ja juz po wizycie. Wszytsko dobrze [emoji4] 6t3d - Kropek ma 3,5mm wiec byku [emoji16] Jest serduszko, nawet udalo sie je uslyszec [emoji4] Nie moge w to jeszcze uwierzyc...
Klinika powiedziala mi, ze ich rola zakonczona i dumni z siebie sa[emoji16] Teraz wracam pod opieke normalnego gina, jako ze wg nich - wszytsko ma byc dobrze i zwyczajnie. Oby...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro miNiestety jej nie ma
Wczoraj byłam na usg i jeden bobas nie miał nic między nogamiCiocia czuje dziewczynkę![]()
Hmm ja tam myślę że jeszcze jej urośnieWczoraj byłam na usg i jeden bobas nie miał nic między nogamipani doktor mówi że dziewczynka
Dziewczyny zapraszamy na ciężarowki![]()
.