Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak kiedys zrobilam jak dostakam lek o jednej nazwie i do ustny i dowcipnyDziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie powtarzałam. Chyba, że było w okolicach 5 to wtedy takDziewczyny a Wy powtarzałyście ujemne bety?
Co jeszcze dodatkowo spożywasz?Ja też taki spożywam![]()
Super niespodziankaDziewczyny moja intuicja zawiodła mnie na całej linii. Okazało się, ze będę miała córeczkęprzez 20 tygodni nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości, ze noszę chłopca
a tu buziak od mojej dziewczynki, na szczęście dla was wszystkich, bo jak widac nie mozna sie poddawać
![]()

A do tego na deser mam tak: Femibion, Magne B6, Wit D 2000, Wit C, FolikCo jeszcze dodatkowo spożywasz?![]()
Jestem po wizycie. Mam super lekarkę w NOVUM - bardzo pozytywna kobieta.
Transfer mrozaka na sztucznym cyklu około 1 września :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z tego co pamietam to u Moniki LukasiewiczA u kogo bylas?