Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy mówił Ci coś lekarz czy leki we wrześniu będą dalej refundowane?? Bo we wrzesniu chyba będzie nowa lista lekówJa już po :-) więc wszystko już wiem zostało nam do zrobienia kilka badań, 16 września jakoś muszę się zgłosić po receptę i zaczynamy
Do końca września na pewno będąA czy mówił Ci coś lekarz czy leki we wrześniu będą dalej refundowane?? Bo we wrzesniu chyba będzie nowa lista leków

Ale nowa lista wchodzi od 1 września. Dzwoniłam do apteki w mojej klinice i farmaceuta trochę mnie uspokoił. Powiedział że bali się że w lipcu zabiorą refundację wraz z końcem programu a teraz jest cisza. Wszystko okaże się końcem sierpniaDo końca września na pewno będą
Misis mozesz pojechac do lekarza w sierpniu i poprosic o recepty na kolejna stymulacje w czerwcu duzo z nas tak zrobiloAle nowa lista wchodzi od 1 września. Dzwoniłam do apteki w mojej klinice i farmaceuta trochę mnie uspokoił. Powiedział że bali się że w lipcu zabiorą refundację wraz z końcem programu a teraz jest cisza. Wszystko okaże się końcem sierpnia
Mi powiedzieli, że od października niby już sama nie wiem, zobaczymy jak to będzie, cieszę sir,, że zaczynamy bo moja teściowa i wszyscy już dziwnie na nas patrzą chyba widząc, że coś jest nie takAle nowa lista wchodzi od 1 września. Dzwoniłam do apteki w mojej klinice i farmaceuta trochę mnie uspokoił. Powiedział że bali się że w lipcu zabiorą refundację wraz z końcem programu a teraz jest cisza. Wszystko okaże się końcem sierpnia