Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pilam miętę w ilościach hurtowych a co wieczór parzylam miętę melise i pokrzywę i pilam po 2 szklanki taka miałam ochotę. Moim zdaniem herbaty ziołowe nie zaszkodzą a mi mięta bardzo pomagała na trawieniePodpowiedzcie prosze czy do czasu transferu mozna pic jakies herbaty ziolowe? Jak tak to jakie?
Narazie czekam na @...ale mam nadzieje ze jeszcze w sierpniuJa pilam miętę w ilościach hurtowych a co wieczór parzylam miętę melise i pokrzywę i pilam po 2 szklanki taka miałam ochotę. Moim zdaniem herbaty ziołowe nie zaszkodzą a mi mięta bardzo pomagała na trawienie) kiedy transfer?
Przy pierwszym podejściu musicie robić kariotypy? To badanie raczej się robi po kilku nieudanych próbach i jest dość drogie- w zależności od labolatorium.Jeszcze jedno bo nic nie widać na pierwszym
Hej. Ja podchodziłam do in vitro w Invimedzie w Poznaniu, leczylam się najpierw u dr Małka, a przy pierwszym niepowodzeniu zmieniłam na dr Kampioni. Miejsce z wysoką kulturą i dyskrecją. Dr Sroka wykonywał mi punkcje przy drugim podejściu i raz byłam u niego na monitorowaniu, gdy moja lekarka była na urlopie. Uzmysłowił mi, aby się nie spieszyć i polecił aby w moim przypadku pójść długim protokołem a nie krótkim.
Dziękuję bardzoJeszcze jedno bo nic nie widać na pierwszym