Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będziesz żyła 7/10 bierze cały zestawDziewczyny jak to wszystko czytam o tych lekach to, aż się boję! Jestem drobna osoba i mam nadzieję,ze nic mi nie będzie

No rob rob
Niektórzy lekarze dają go w razie czego niektórzy bo jest niezbędny zależy jak leży
Ale dziewczyny biorą garściami i rodzą zdrowe dzieci. ....
Chociaż nie czytałam za dużo na ten temat bo jak wiesz .....ja robie naturalnein vitro.
Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałamTak to moje aktualne zdjęcie)
Jestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwacMarta .? Co Ty o 22 nasz wizytę. ?
Marzeń co z Tobą juz 2 raz o Ciebie pytam

No 10 - 14 to akceptowana rozbieżnośćJestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwacjaja rosna..trochę nierówno, czesc ma 10 mm czesc 14 mm.Decyzja ze przedluzamy stymulację do poniedzialku.Czyli niedziela i poniedziałek Menopur 225 i Orgalutran 1 ampulka. E2 mam 3900 , progesteron zapomnialam
W poniedzialek znowu mam przyjechać na krew i kolejny podglad.Gosiu wpiszesz mnie?
Kurcze jak ja nie lubie pobierania krwi..mam schowane zyly i mimo pompowania ręką nic nie widać. Dzis w 4 miejscach mnie igłą atakowala i w koncu poddalam sie i kazalam jej z dloni pobrac.Masakra, boli do tej pory![]()
Ja się czuje znakomicie ( mam podstawowy zestaw duże dawki )Mam pytanie jak się czujecie po lekach bo boję się, że będę bardzo słaba i nie dam rady pracować. A mam taką pracę, że dopiero jak będę wiedziała, że jestem w ciąży to może pójdę na zwolnienie