reklama

Kto po in vitro?

reklama
:D
Niektórzy lekarze dają go w razie czego niektórzy bo jest niezbędny zależy jak leży :laugh2:
Ale dziewczyny biorą garściami i rodzą zdrowe dzieci. ....
Chociaż nie czytałam za dużo na ten temat bo jak wiesz .....ja robie naturalne :D in vitro.
No rob rob :)
Ja chcialam sprobowac z tym encortonem przy moim hashimoto zeby zmylic chory organizm

Mam pytanie jak się czujecie po lekach bo boję się, że będę bardzo słaba i nie dam rady pracować. A mam taką pracę, że dopiero jak będę wiedziała, że jestem w ciąży to może pójdę na zwolnienie

Marta .? Co Ty o 22 nasz wizytę. ?
Marzeń co z Tobą juz 2 raz o Ciebie pytam
Jestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwac :) jaja rosna..trochę nierówno, czesc ma 10 mm czesc 14 mm.Decyzja ze przedluzamy stymulację do poniedzialku.Czyli niedziela i poniedziałek Menopur 225 i Orgalutran 1 ampulka. E2 mam 3900 , progesteron zapomnialam :( W poniedzialek znowu mam przyjechać na krew i kolejny podglad.Gosiu wpiszesz mnie?
Kurcze jak ja nie lubie pobierania krwi..mam schowane zyly i mimo pompowania ręką nic nie widać. Dzis w 4 miejscach mnie igłą atakowala i w koncu poddalam sie i kazalam jej z dloni pobrac.Masakra, boli do tej pory :(

Dzisiaj wolny dzien od wizyt ale trzymamy ✊✊✊ za jutrzejszy dzień

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie

Sierpień

8:koralik83 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
11:butterfly - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
17:Natalia89 - wizyta przed stymulacja
17:ewelin86 - usg połówkowe
17:husan -wizyta serduszkowa
23:natula - wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

2:misis188 - wizyta po transferze
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡

Jestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwac :) jaja rosna..trochę nierówno, czesc ma 10 mm czesc 14 mm.Decyzja ze przedluzamy stymulację do poniedzialku.Czyli niedziela i poniedziałek Menopur 225 i Orgalutran 1 ampulka. E2 mam 3900 , progesteron zapomnialam :( W poniedzialek znowu mam przyjechać na krew i kolejny podglad.Gosiu wpiszesz mnie?
Kurcze jak ja nie lubie pobierania krwi..mam schowane zyly i mimo pompowania ręką nic nie widać. Dzis w 4 miejscach mnie igłą atakowala i w koncu poddalam sie i kazalam jej z dloni pobrac.Masakra, boli do tej pory :(
No 10 - 14 to akceptowana rozbieżność :)
Ja miałam stymulację 10 dni a ze jesteś moją siostra to wiesz. ..... ;)
Widzę z E2 tez zalejesz:o ja nie wiem jakie miewam bo mi nigdy nie mierzyli o_O
No nic wszystko idzie w dobra stronę buziak
Aaa a przy jakim E2 odwołują transfer z powodu ryzyka hiperki. ?

reklama
Mam pytanie jak się czujecie po lekach bo boję się, że będę bardzo słaba i nie dam rady pracować. A mam taką pracę, że dopiero jak będę wiedziała, że jestem w ciąży to może pójdę na zwolnienie
Ja się czuje znakomicie ( mam podstawowy zestaw duże dawki )
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan ;)
Miałam 10 dni stymulacji
Prace mam fizyczna do pracy chodziłam do punkcji potem w dzień punkcji wolne a na 2 dzień do pracy transferu nie miałam bo nie miałam zarodków.
Emocjonalnie reagowałam różnie ......
Miałam 4 stymulację
Raz byłam płaczliwa
Potem strasznie zła:D
A ostatnie 2 te silne nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia nic a nic żadnych zmian.
Trochę głowa mnie bolała
Po punkcji trochę jajniki
Ale nic strasznego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry