reklama

Kto po in vitro?

Tak, możesz tak zrobić. Ja mam wszystko poblokowane dla obcych, a nawet dla niektórych z dalszych znajomych. Na instagramie za to chyba wszystko można zobaczyć nawet, gdy się go nie ma. Tak chyba ja widziałam Ciebie, gdy wymieniałyście się tu z dziewczynami nickami :)

To muszę posiedzieć i zobaczę jak dam radę poblokować to napiszę:) a na insta mało zdjęć moich jest. Głównie króluje mój szkrab:)

reklama
Tzn? Mogę sobie zablokować żeby nikt nie widział moich zdjęć oprócz zaakceptowanych znajomych? Bo normalnie jak wpisuje w google imię i nazwisko to cały profil mi wyskakuje i mogę sobie oglądać kogo chce.
Tak mozesz tak zrobic ze tylko osoby ktore znasz wodza twoje zdjecia moga to tez byc wybrani znajomi. A jesli widzisz wszystko u kogos to znaczy ze ta osoba nie ustawila sobie tych blokad

Jestem dopiero na pierwszej stronie, ale widzę same nowe fotki :)
Dziękuję, u mnie wszystko ok. Wzięłam dziś 5 zastrzyk, boli tak, jak przy pierwszej stymulacji, ale psychicznie dużo lepiej sobie radzę. Bratowa wylądowała w szpitalu, więc miałam trochę dodatkiwych zajęć ostatnio. Poza tym zostało mi ostatnie 5 dni w pracy przed urlopem, więc w pracy też szał. A że nie zamierzam tam wrócić przez najbliższe 2 lata,to chce zostawić po sobie porządek :)
A co u Ciebie? Jak Ci się podoba Teneryfa? I jak hotel? Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni :)
Teneryfa piękna narazie siedzę na północy i tak mi się tu podoba ze nie wiem czy zdążę pojechać na południe .
Hotel w 1 linii wystrój pokoju średni ;) ale czysto i bez robali hi widoki piękne plaża 3 minuty od hotelu ( czarna ) jedzenie w hotelu pycha ceny w barach super Żyć nie umierać . W dzień powrotu mam dostać @ i zaczynam antyki i lecę na Kielce :rolleyes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry