gosia321
Fanka BB :)
Powoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosciWszyscy na fb buszująMężczyzna Twój Gosiu już tęskni? Czy dalej macie siebie na razie dość?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosciWszyscy na fb buszująMężczyzna Twój Gosiu już tęskni? Czy dalej macie siebie na razie dość?
uffff, mam nadzieję, że się Wam ułożyPowoli sie godzimy ale potrzymam go jeszcze troszke w niepewnosci![]()
Bol.jak na okres tez jest przed ciaza wiec nie przejmuj sie i mysl pozytywnieLeze caly czas, hiperka nie odpuszcza ale juz oddychac moge. Brzuch mnie boli jak na okres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniach83, kilkanaście pęcherzyków brzmi dobrzeniech to się przełoży na ładna ilość komórek zdolnych do zapłodnienia!
W myśl ustawy do zapłodnienia wybiera się 6komórek,resztę możesz zamrozić.
Najczęściej transferuje się jeden zarodek, czasem dwa i jest to uzależnione od polityki kliniki - niektórzy uwzględniają wolę pacjentki, inni nie.
Pozostałe zarodki trafiają do mrożenie, a później wykorzystywane sa do crio .
Pytasz, czy lepiej zamrazac zarodki czy stymulować się po raz kolejny - chodzi Ci chyba o...
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Crio to jest transfer mrożonych zarodków. Dochodzi do niego wtedy gdy odwołają Ci transfer z powodu wysokiego progesteronu lub też innego powodu.Anika, chodziło mi o mrożenie zarodków.
A co to jest to 'crio'...??[emoji53]
Kurde juz zgłupiałam....jesli naprodukowalam sporo pęcherzyków, to oni je wszystkie ode mnie wezmą ? Z nich 'wyłowią ' jajka i z tych jajek wybiorą 6 do zapłodnienia , jesli bedziemy chcieli zapłodnić 6,tak? A jesli jajek bedzie wiecej to co z nimi ?? Kurde jak blondynka przysłowiowa sie czuje...[emoji26]
Jak masz skonczone 35 lat to pobiora wszystkie komorki i wszystkie zaplodnia.Anika, chodziło mi o mrożenie zarodków.
A co to jest to 'crio'...??[emoji53]
Kurde juz zgłupiałam....jesli naprodukowalam sporo pęcherzyków, to oni je wszystkie ode mnie wezmą ? Z nich 'wyłowią ' jajka i z tych jajek wybiorą 6 do zapłodnienia , jesli bedziemy chcieli zapłodnić 6,tak? A jesli jajek bedzie wiecej to co z nimi ?? Kurde jak blondynka przysłowiowa sie czuje...[emoji26]