gosia321
Fanka BB :)
No juz nie przesadzaj dotykac mozesz nie powinno sie glaskac okreznymi ruchamiWiec ja nawet nie dotykam mego brzusia a tym bardziej ze mam mala macice
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No juz nie przesadzaj dotykac mozesz nie powinno sie glaskac okreznymi ruchamiWiec ja nawet nie dotykam mego brzusia a tym bardziej ze mam mala macice
Lekarz prowadzącyA powiedz mi czy lekarz prowadzący robił Ci punkcję i transfer? Czy tam lekarz dyżurny robi?
A ja wlasnie zjadłam tabliczkę białej czekolady, czemu wczesniej tego nie przeczytałamMotylku nadmiar cukru nie jest dobry przy staraniach mnie chyba to zgubilo przy poprzedniej stymulacji bo zajadalam stres wszelakimi czekoladkami a jak pozniej wyczytalam ma zly wplyw na komorki jajowe

Co Ty mowisz. Super Ci rosnie beta!Boje sie ze za niska, juz tak nie rosnie.. Bylo 52, po 2 dniach 218, po kolejnych 3 736.. Skad taki spadek wzrostui prg kosmiczny, 2.5x max normy.. Stresa mam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Puchnę- nie miałam może kaloryfera na brzuchu, ale teraz mam większy brzuch niż koleżanka w 4 miesiącu ciąży. Miejsca po zastrzykach mnie bolą, boli mnie podbrzusze, a oprócz tego po tych wszystkich spacerach doszedł jeszcze ból pleców. Mam huśtawki nastrojów, mogę ryczeć niemal na zawołanie :-/ Inaczej przechodzę tę stymulację niż poprzednią, ale dam radęMotylku co sie dzieje az tak zle sie czujesz przy stymulacji ???