reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny , jestem półtora doby po punkcji , biorę Lutinus, Clexane(dzis pierwszy zastrzyk), Duphaston i Encorton, dzis miałam tez trzecia i ostatnia tabletkę Doxycyclini , a wczoraj jeszcze Betadine... Normalnie ledwo sie ruszam, mam gigantyczny brzuch, jakby wzdęcie , boli na dole i w ogole w sumie cały . Jakbym była poobijana od środka. To normalne ? Bo mysle zeby zadzwonić do dr , jak tak bedzie dalej to pęknę do trasnferu... Tez tak miałyście ? Jakoś na to zaradzilyscie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez strasznie bolalo...3 dni lezalam...a przekrecenie sie w nocy z boku na bok graniczylo z cudem...tylko ja mam transfer odroczony i wszystko sie tam uspokoilo i zagoilo...trzymam kciuki zeby cie szybciutko przestalo bolec

reklama
Dziekuje za odpowiedzi, w nocy sobie poczytałam to sie przestraszyłam , ze hiperstymulacja z tego wyszła. Chciałam na pogotowie jechać. Dzisiaj mnie kłuje cały brzuch , wlanie jak sie przekręcam, jak pisała katharina203 i siku robię bardzo często . W nocy piec razy wstawałam. Czekam na tel w sprawie zarodków ...

Dziekuje za odpowiedzi, w nocy sobie poczytałam to sie przestraszyłam , ze hiperstymulacja z tego wyszła. Chciałam na pogotowie jechać. Dzisiaj mnie kłuje cały brzuch , wlanie jak sie przekręcam, jak pisała katharina203 i siku robię bardzo często . W nocy piec razy wstawałam. Czekam na tel w sprawie zarodków ...

Ania, lekką hiperke możesz mieć. Ja teraz też miałam a dziś już prawie nic nie boli. Dużo pij i jedz nabiał.
Czekam na info jak tam zarodeczki :*
Miłego dzionka wszystkim :*

Ania a nie miałaś w zaleceniach od lekarza zeby sie mierzyć w pasie i ważyć? Miałam to kontrolować i jakbym przekroczyła to do szpitala. Ja juz nie pamietam jakie liczby mi lekarz mówił, ale moze ktoś wie?

dzien dobry dziewczyny:) niedawno pisałam ze wracam do gry i o slabych wynikach nasienia mojego męża, dzis zrobilismy panel tarczycowy bo patrzac na wczesniejsze wyniki działo sie juz tam cos zle....w sobote wizyta w invicta u dr łukaszuka i myslimy czy zmienic klinike i ewentualnie na jaka moze cos doradzicie??? w invicta podchodzilam do in vitro z dofinansowania i czulam sie tam hymmm nie tyle co zle a tak tasmowo lekarze malo co sluchali jedynie dr kunicki cos wiecej chcial zdzialac wiecej badan propozycji reszta zwyczajna.... mysle o klinice novum jednak sama sie zastanawiam

Cześć dziewczyny. Pisze do Was choć jestem już po drugiej stronie i moje in vitrowe szczęście właśnie smacznie sobie śpi. Polecam Wam Klinikę Macierzyństwo i dra Jakuba W. To właśnie on poprowadził mnie przez ostatnia stymulacje i szczęśliwy transfer. Choć brakowało już sił i nadziei udało się. Dokładnie rok temu zaczynałam swoją ostatnią procedurę. Gdybyście miały jakieś pytania to jestem do dyspozycji. Gorąco Was pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :-)

dzien dobry dziewczyny:) niedawno pisałam ze wracam do gry i o slabych wynikach nasienia mojego męża, dzis zrobilismy panel tarczycowy bo patrzac na wczesniejsze wyniki działo sie juz tam cos zle....w sobote wizyta w invicta u dr łukaszuka i myslimy czy zmienic klinike i ewentualnie na jaka moze cos doradzicie??? w invicta podchodzilam do in vitro z dofinansowania i czulam sie tam hymmm nie tyle co zle a tak tasmowo lekarze malo co sluchali jedynie dr kunicki cos wiecej chcial zdzialac wiecej badan propozycji reszta zwyczajna.... mysle o klinice novum jednak sama sie zastanawiam

Ja kocham Invicte. Nawet po latach jat tam weszlam to panie pytaly jak tam moja coreczka sie ma. Cudowni ludzie i mega laboratorium. Ja polecam prof i dr Szczyptanska.

reklama
Cześć dziewczyny. Pisze do Was choć jestem już po drugiej stronie i moje in vitrowe szczęście właśnie smacznie sobie śpi. Polecam Wam Klinikę Macierzyństwo i dra Jakuba W. To właśnie on poprowadził mnie przez ostatnia stymulacje i szczęśliwy transfer. Choć brakowało już sił i nadziei udało się. Dokładnie rok temu zaczynałam swoją ostatnią procedurę. Gdybyście miały jakieś pytania to jestem do dyspozycji. Gorąco Was pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :-)
Opowiedz nam swoją historię lubimy takie z zakończeniem bobasowym

Do góry