gosia321
Fanka BB :)
Nie przejmuj sie to moga byc te 4 zajebiste komoreczkiDziewczyny, dzięki za kciuki.
U mnie lipa, bo tylko 4 dało się wyciągnać z 7.
Pierwszy raz też tak źle zniosłam punkcję, nie mogłam się dobudzić po punkcji i tak oddechu złapać, coś okropnego.
Do tego wszystkiego dostałam wczoraj wieczorem strasznego krwawienia , myślałam, że umrę,na razie ustało. Już się bałam, że do otrzeewnej coś trafiło.
Natula, proszę napisz mi czy w Artemidzie można skorzystać z nacięcia otoczki lub embrioglue? nic mi niekt o tym nie wspominał.
AniaCh, tak mam jedno dziecko po I procedurze w warszawskiej klinice, udanej za pierwszym razem, ale chyba limit cudu dla mnie się wyczerpał. nie wiem dlaczego , ale starania o drugie dziecko przeżywam jeszcze bardziej i nie wiem dlaczego aż tak mnie zależy na drugim dziecku.
A tu znowu dokoła mnie drugie ciąże, właśnie dowiaduje się o kolejnych cudach.
To bardzo boli, gdzieś tego wszystkiego nie mogę zrozumieć dlaczego u nas tak to wygląda.
Rybko, napisz mi proszę gdzie Ty miałaś in vitro, bo tak czytam i wydaję mi się, że masz super zaangażowaną panią doktor? gratuluję bety.Jak nic bliźniaki.
luna15 , powodzenia jutro.
strasznie się boję, chyba ze stresu wykituję.
W artiemidzie wszystkie dodatki jal naciecie otoczki,podloze , embrioglue, itd itp sa w cenie
Jejku az tak strasznie przechodzisz punkcje