Palcem.Od animatora dostałam podrażnieniaDziewczyny ktore stosowaly luteine...aplikujwcie ja sibie palcem czy tym dziwnym aplikatorem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Palcem.Od animatora dostałam podrażnieniaDziewczyny ktore stosowaly luteine...aplikujwcie ja sibie palcem czy tym dziwnym aplikatorem...
Bedzie dobrze zobaczyszDziś 7 dzień. Mam nadzieję, że będzie 6 dobrej jakości i wszystkie się zapłodnią- to będzie pełnia szczęściaNa razie czekamy.
Jutro idę na masaż relaksacyjny, mam nadzieję, że mi to nie zaszkodzi (chociaż nie mam pojęcia, jak się położę na brzuchu).
Jesli zarodki doszly do stadium blastki to uwazam ze zbedny jest tu kariotyp na ta chwile. Niepotrzebnie wydane pieniazki bo co to wniesie w tym momencie przeciez nie zniszczysz mrozakow. Troszke sie lekarz spoznil z tym badaniem. Co innego jak juz pisalam jesli zaczynalabys wszystko od nowa ale mam nadzieje ze nie bedziesz juz musiala. Uwierz w kropki ktorys z nich bedzie tym ktory z toba zostanie na 9 miesiecy i nie zawracaj sobie glowy kariotypem. Ewentualnie spytaj sie lekarza co w takim momencie kiedy masz zamrozone blastki dalo by badanie kariotypu niech ci wytlumaczy po co chcre zrobic te badanie.To blastki, mrożone w piątej dobie