kilosierra
Fanka BB :)
Nawet jak miałam podane 2 zarodki 3dniowe? Myślicie że już wyjdzie?
Tym bardziej :-)
Idź jutro i będziesz miała z głowy, po co się stresować :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet jak miałam podane 2 zarodki 3dniowe? Myślicie że już wyjdzie?
Westi dziękuję!! jak Wy tam? :*Dziewczyny plamienia/krwawienia się zdarzają. Ja krwawilam i plamilam. I nadal się zdarza. Plamienie miałam w kolorach tęczy. Od różu przez beze po brązy.
Wyjdzie!!!Nawet jak miałam podane 2 zarodki 3dniowe? Myślicie że już wyjdzie?
Od razu lepiej!!! Głowa do góry!!! Wszystko będzie dobrze!!! Tu wszystkie trzymamy kciuki za kropka!!Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jesteście kochane.
Dzisiaj przez 3 godziny płakałam w samotności, zawioslam dziecko do teściów i wylakalam się.
Poszłam do internistki mojej zaprzyjaźnionej porozmawiać o moich wynikach krwi, ponieważ mam maloplytkowosc i czasy krzepnięcia zle.
Żaden lekarz od in vitro nawet na to nie kiwnal. Ona mi dużo wyjaśniła.
Mogą się u mnie tworzyć takie skrzepy , ktore przeszkadzają w impimplantacji. Nie mam ie z kim porozmawiać o in vitro. Jestem zupełnie sama z tym wszystkim.
U mnie nikt nie wie. Mąż kompletnie nie orientuje się w tych sprawach. Zna tylko podstawy.
A wiecie, ze ten skrzep bul tylko rano.
I za waszą namową pobiore jeszcze te leki, tylko, ze jestem bez clexanu.
Dziękuję wam bardzo wszystkim.
Powinnas brac heparyne i acard jak masz cos z krzepliwoscia. Progesteron jeszcze zageszcza krew, wiec jak go bierzesz to masz jeszcze eieksza krzepliwosc. Nie wysepisz od nikogo tej heparyny?Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jesteście kochane.
Dzisiaj przez 3 godziny płakałam w samotności, zawioslam dziecko do teściów i wylakalam się.
Poszłam do internistki mojej zaprzyjaźnionej porozmawiać o moich wynikach krwi, ponieważ mam maloplytkowosc i czasy krzepnięcia zle.
Żaden lekarz od in vitro nawet na to nie kiwnal. Ona mi dużo wyjaśniła.
Mogą się u mnie tworzyć takie skrzepy , ktore przeszkadzają w implantacji. Nie mam z kim porozmawiać o in vitro. Jestem zupełnie sama z tym wszystkim.
U mnie nikt nie wie. Mąż kompletnie nie orientuje się w tych sprawach. Zna tylko podstawy.
A wiecie, ze ten skrzep byl tylko rano.
I za waszą namową pobiore jeszcze te leki, tylko, ze jestem bez clexanu.
Dziękuję wam bardzo wszystkim.
Koralik ja tez plamilam w roznych kolorach teczy. Nawet skrzep byl i jakiesz czarne farfocle, potem czysto i potem znow plamienia.Ale do dziś było czysto..niepokoi mnie to![]()
Powinnas brac heparyne i acard jak masz cos z krzepliwoscia. Progesteron jeszcze zageszcza krew, wiec jak go bierzesz to masz jeszcze eieksza krzepliwosc. Nie wysepisz od nikogo tej heparyny?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom