butterfly1331
Moderator
Oby. Ostatnim razem takich atrakcji nie miałamMotylku może jakieś naczynko pękło podczas transferu i teraz wylecialo z luteina. Spokojnie :*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby. Ostatnim razem takich atrakcji nie miałamMotylku może jakieś naczynko pękło podczas transferu i teraz wylecialo z luteina. Spokojnie :*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze wiedzieć, ale mam nadzieje ze trzeciego razu nie bedzie i teraz sie udaTylko przy pierwszej i drugiej procedurze zapładniają 6 a potem wszytskie no chyba że są jeszcze inne okoliczności i nie czekają do 3 prodecury
Bardzo mi przykroNo i po wszystkim.Dzisiaj byłam zbadać betę wynik 0,1 po 10dpt . chyba nie ma dla nmie już szansy? Miałam tylko jedno jajeczko 5 dniowe, 2 pozostałe przestały się rozwijać po 3 dobie.![]()
Tańcuj Ewcia, bo się przestraszyłam. Faktycznie po transferze lekarka pokazywała mi jakąś rureczkę, która była zakrwawiona i może faktycznie stąd te dzisiejsze kolory.Motylku przecież wiesz ze to nic nigdy nie jest tak samo.
Głowa do góry ciociunia juz na miejscu będzie tancowac.
Bardzo bardzo mi przykro...tuleNo i po wszystkim.Dzisiaj byłam zbadać betę wynik 0,1 po 10dpt . chyba nie ma dla nmie już szansy? Miałam tylko jedno jajeczko 5 dniowe, 2 pozostałe przestały się rozwijać po 3 dobie.![]()
Motylku moglas tez przy aplikacji zahaczyc paznokciem...Tańcuj Ewcia, bo się przestraszyłam. Faktycznie po transferze lekarka pokazywała mi jakąś rureczkę, która była zakrwawiona i może faktycznie stąd te dzisiejsze kolory.
Jak minęła podróż?