Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie bardziej przeraża to jak one wyjdą tym bardziej że tutaj oni do ostatniego momentu czekają z cesarka ale jeszcze długa droga przede mną [emoji1]narazie marzy mi się zobaczyć serduszko/a tam gdzie trzeba i tyle [emoji4]
Ja mam 163 jakoś ale cycki zawsze duże miałam ale taka wąska w biodrach że nie wiem jak to będzieTa też do dużych nie należę mam 150 cm wzrostu i tak tego nie widzę już mam brzuch a co dalej to nie wiem nie mówiąc o piersiach juz jestem na etapie 75 G a kręgosłup w stanie tragicznym aż się boje
Oby i u mnie tak było. Boli jak fiks, ale zniosę wszystkoJa miałam po transferze teraz u mnie to był dobry objaw
Raczej nie, bo po punkcji już wróciłam do formy, jajniki przestały boleć, coś mnie tam czasem zakłuje i tyle. To jest taki dziwny ból, jakbym się dużo nastała albo nachodziła po górach. No nic, poobserwuję to.Myślę że to przez słuchaniete jajniki po stymulacji punkcji . Ja transferu nie miałam ale zawsze jak mi puchna jajniki to mi idzie w leńdzwie. .....