Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te leki podawane tutaj to konieczność żeby się udało i każdy to wie ale poza tym staram się nie faszerowac lekami bo tak mnie rodzice nauczyli że jak przeziębienie to kanapka z masłem i czosnkiem nigdy mi nie podawali leków tak jak robi to wielu rodziców teraz a dzieciaki coraz to częściej chorują aby katar to już jakiś spray kaszel to syropek. Więc jeżeli mam wybór i wiem że to nie jest konieczne to wolę sobie darować i nie sięgać. Nie znasz mnie napisałam co mi przychodziło na myśl jak miałam wziąść kolejna tabletkę a ty juz jakieś dziwne odpowiedzi na temat naturalnego przypadku in vitro normalnie przesada po co to to nie wiem.Nospa to cukierek w porównaniu do tych wszystkich dropsow co tu się bierze.
Ale strasznie Lubie Twój przypadek naturalnego in vitro bez leków w razie co i nieagatka tez z tych Naturalnych![]()

Zosiu źle zrozumiałas ja lubię Twój przypadek bo on jest naturalny .Czyli brałas minimum leków .Te leki podawane tutaj to konieczność żeby się udało i każdy to wie ale poza tym staram się nie faszerowac lekami bo tak mnie rodzice nauczyli że jak przeziębienie to kanapka z masłem i czosnkiem nigdy mi nie podawali leków tak jak robi to wielu rodziców teraz a dzieciaki coraz to częściej chorują aby katar to już jakiś spray kaszel to syropek. Więc jeżeli mam wybór i wiem że to nie jest konieczne to wolę sobie darować i nie sięgać. Nie znasz mnie napisałam co mi przychodziło na myśl jak miałam wziąść kolejna tabletkę a ty juz jakieś dziwne odpowiedzi na temat naturalnego przypadku in vitro normalnie przesada po co to to nie wiem.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Juz biore 4 i myslalam ze to juz duzo...a widac nieMożesz wziąć 6 tabletek dziennie.
Kajce, o ile dobrze pamiętam, lekarz powiedział, że po transferze powinna brać nospę. Trzeba przeciwdziałać skurczom macicy, bo ona wtedy "wypluwa" zarodek.
Ostatnio nie wzięłam ani jednej tabletki, bo nie chciałam się dodatkowo faszerować lekami, teraz jestem mądrzejsza.