• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja niestety nie mam mrozaczkow wiec wszystko od nowa.
Dzieki dziewczyny, ja się nie poddam, kiedyś nam wszystkim sie uda :)
Pewnie zrobię sobie przerwę 3 miesiace aby doprowadzić swój organizm do porzadku, a w tym czasie muszę znaleźć dobrego lekarza.

Ja niestety nie mam mrozaczkow wiec wszystko od nowa.
Dzieki dziewczyny, ja się nie poddam, kiedyś nam wszystkim sie uda :)
Pewnie zrobię sobie przerwę 3 miesiace aby doprowadzić swój organizm do porzadku, a w tym czasie muszę znaleźć dobrego lekarza.
Wiem co czujesz przerabialam to samo 3 miesiace temu a teraz czekam na @ i zaczynam antyki i mam nadzieje ze tym razem moja stymulacja bedzie bardziej owocna i zakonczy sie ciaza :)
Odpocznij oczysc troche glowe i po 3 miesiacach walcz dalej :)

reklama
o jezu cudownie ze jestes...nie mam z kim pogadac...maz raczej oszczedny w dyskusjach a ja sie bije z myslami...i nie wiem...u nas to jedyne wyjscie bo niedroznosc,mamy jednego syna 8 lat ale nie moge sie pogodzic ze zostanie jeden.walcze tak dlugo i nie moge zrezygnowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry