butterfly1331
Moderator
Współczuję, łatwiej się przez to wszystko przechodzi z drugą osobą u boku.Wiem co czujesz...mojego meza nie ma od 3 miesiecy i mie bedzie go jeszcze 3...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję, łatwiej się przez to wszystko przechodzi z drugą osobą u boku.Wiem co czujesz...mojego meza nie ma od 3 miesiecy i mie bedzie go jeszcze 3...![]()
Jesteś zuch dziewczyna .Wiem co czujesz...mojego meza nie ma od 3 miesiecy i mie bedzie go jeszcze 3...![]()
No nie puszcze...wyjdziemy ze wszystkim na zero (oprocz kredytu hipotecznego) ale to i tak bardzo duzy plus...mam nadzieje ze odzyjemy...napewno tak bedzieJesteś zuch dziewczyna .
Ale jak już wróci to mam nadzieje nie puscisz i ze odczujecie finansowo pozytywnie to ze go nie było.
Wiem co czujesz...mojego meza nie ma od 3 miesiecy i mie bedzie go jeszcze 3...![]()
Dla mnie. ? Nie możliwe ......Ja mam męża 9 dni w miesiącu w domu potem 26 dni w trasie
BiedactwoUuu biedaczkaMotylku mentalnie tancze w intencjirealnie nie moge bo mam mdlosci 24h na dobe aaaaaa...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie. ? Nie możliwe ......
Biedactwo
Kochana musi byc lepej bedzie parenascie dorodnych jajec czuje to i beda blizniakiNo ja myślę że będzie dobrze albo chociaż lepiej niż ostatnio![]()
Ja tez tak zrobieJa swoim też opowiem, w odpowiednim momencie. I będę je namawiać do badań płodności, może uda się dzieki temu uniknąć problemów.