Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jest kolacja o 20Ewcia jak tam jajka nakarmione ???

Dziewczyny jestem prawie 4 tyg po transferze i w pon zaczelam plamic(na brazowo) dzisiaj zadz do lekarza dodal lekow, ale moje plamienie zmienilo kolor na bardziej czerwony(nie ma zywej krwi). Nic mnie nie boli tylko czuje podbrzusze( nie wiem jakk to inaczej opisac) tak sie stresuje, ze chyba zaraz eksploduje.. co myslicie?? Bo ja juz nie mysle. Nie chce sie nakrecac bo mam jeszcze w sobie duzo nadziei...buziaki ...
A co to jest IP.????Ja na twoim miejscu bym jechala na IP.
U mnie tez bylo male plamienie a potem jak sie rozkrecilo to zebym nie wiedziala ze jestem w ciazy to bym pomyslala ze dostalam @ i to taka obfita. To jest tylko moje zdanie sama zadecydujesz co zrobisz.
Izba Przyjęć w szpitalu.A co to jest IP.????
Zrób betęDziewczyny jestem prawie 4 tyg po transferze i w pon zaczelam plamic(na brazowo) dzisiaj zadz do lekarza dodal lekow, ale moje plamienie zmienilo kolor na bardziej czerwony(nie ma zywej krwi). Nic mnie nie boli tylko czuje podbrzusze( nie wiem jakk to inaczej opisac) tak sie stresuje, ze chyba zaraz eksploduje.. co myslicie?? Bo ja juz nie mysle. Nie chce sie nakrecac bo mam jeszcze w sobie duzo nadziei...buziaki ...
Ewcia jak tam jajka nakarmione ???
To tak wolno