butterfly1331
Moderator
Prawda -27Czesc dziewczyny - nie jestem nowa ale widze duzo nowych" twarzy"
Słuchajcie mam DEBILNE pytanie i nie miejcie mnie za głupka ale ...rozumiem ze jak dostaje okres w 28 dc to moje cykle maja 27 dni prawda ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawda -27Czesc dziewczyny - nie jestem nowa ale widze duzo nowych" twarzy"
Słuchajcie mam DEBILNE pytanie i nie miejcie mnie za głupka ale ...rozumiem ze jak dostaje okres w 28 dc to moje cykle maja 27 dni prawda ??
PrawdaCzesc dziewczyny - nie jestem nowa ale widze duzo nowych" twarzy"

Ewcia a bierzesz je razem czy w odstepach godzinowych ?Biorę gonal + menopur nic nie boli
Jak bym miała wybrać to czuje trochę menopur.
Kochana on sie obudzil juz 2 miesiace temu nie pamietaszJa jestem po 2 dniach zastrzyków i czuje lekkie klucia w prawym jajniku" lekki ból "
I chyba jestem nienormalna bo mnie to cieszyCzyżby mój prawy jajnik który spał właśnie się obudził
![]()
Dziękibo na prawde, taka pierda ale nigdy nie liczyłam bo miałam cykle na lekach głowie a teraz licze i licze i licze .... Po nowym roku sie Umowilam na wizyte bede crio probowac ... Ehhh
Ej a tak wogole kto ma iPhone ? Nie mam opcji dziekuje ani nie mam pojecia jak profilowe zmienic z komórki ....[/QUOTE
Hej, wchodzisz tam gdzie sa powiadomienia, w te tezy kreski w prawym górnym rogu, tam wchodzę w grupy i musiałam sie tam zalogować jak na stronie , wtedy wchodzę w to 'zalogowanie' i tam jest opcja 'awatar' i tam zmieniasz. Ciekawe czy zrozumiałaś ... Tak napisałam, ze ciezko to wyglada... [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emka tak mi przykro tule mocnoNo i beta opada. Dzis 1.6...
No nic teraz trzeba jak najszybciej wracac po kolejnego mrozaczka. Juz wiem od was ze teoretycznie mozna podchodzic zaraz w kolejnym cyklu. A jesli chodzi o @ to dlugo po odstawieniu lekow sie zjawia?
Jeszcze czekam na tel od doktorka jak dzialamy ale chce jak najszybciej wrocic do walki
Trzymam kciuki za pozostale kolezanki - butterfly na pewno beta bedzie piekna dzis
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to prawie sie rozpakowujesz kochana ze swojego dwupaka ale to szybko zlecialo. Piwodzenia oby ciaza zakonczyla sie jutro szczesliwym porodemDobrze, ale już mi ciężko i nie mogę się doczekać kiedy urodzę. Na jutro mam termin z usg i jak nic się nie będzie działo do tej pory (a nie dzieje się) to mam się zgłosić do szpitala na ktg.
Oba biorę o 20 w ten sam bokEwcia a bierzesz je razem czy w odstepach godzinowych ?
To dobrze przeraza mnie troche te ustawienie dawek ale szczerze powiem ze nie mialam jeszcze tego pena w reku narazie od 3 miesiecy chlodzi sie nieotwarty w lodowceGosiu gonal nic nie boli i najszybciej je sie robi a igly ma tak ostre i tak cieniutkie ze nawet nie wiesz kiedy sie wbijaja.