katharina203
Fanka BB :)
Tak najpierw nabija sie naboj. Ustawia dawke. Zaklada igle. Wciska w brzuch igle a potem przycisk. Na youtube tez powinno byc pokazane jak to zrobicA to nie najpierw się ustawia dawkę. ? A potem naciska guzik. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak najpierw nabija sie naboj. Ustawia dawke. Zaklada igle. Wciska w brzuch igle a potem przycisk. Na youtube tez powinno byc pokazane jak to zrobicA to nie najpierw się ustawia dawkę. ? A potem naciska guzik. ?
I jaJa tez![]()
Juz po, 2 serduszka bija :-) jedna krewetka ciut mniejsza, ale moze wyrowna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje dla przyszłych rodziców[emoji64][emoji64][emoji175] Mnie też ciągle ciekawi co tam jest i czy wszystko w porządku i cały czas się zastanawiam czy moje kropki nie wypadły hehe jeszcze tyle dni do 19 [emoji85] po dzisiejszej rozmowie z szefowa narazie mam spokój do 21 września [emoji4]Juz po, 2 serduszka bija :-) jedna krewetka ciut mniejsza, ale moze wyrowna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ema, bardzo mi przykro. Dobrze, że masz jeszcze Mrozaczka.No i beta opada. Dzis 1.6...
No nic teraz trzeba jak najszybciej wracac po kolejnego mrozaczka. Juz wiem od was ze teoretycznie mozna podchodzic zaraz w kolejnym cyklu. A jesli chodzi o @ to dlugo po odstawieniu lekow sie zjawia?
Jeszcze czekam na tel od doktorka jak dzialamy ale chce jak najszybciej wrocic do walki
Trzymam kciuki za pozostale kolezanki - butterfly na pewno beta bedzie piekna dzis
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Katharina, a ile miałaś tego podglądania (ile wizyt) do crio?Ja w 2dc zaczelam brac estrofem 3x1 dopochwowo...chodzi sie na podglad endometrium...jak moje osiagnelo wartość 15 to dowiedzialam sie ze za tydz bede miala podana 5 dniowa blastke. Transfer byl szczesliwy...
Na pierwszej przepisal estrofem...a potem byla druga a na trzeciej stwierdzil ze endometrium ksiazkowe i wyznaczyl kiedy transfer...Katharina, a ile miałaś tego podglądania (ile wizyt) do crio?