ewelin86
Fanka BB :)
Ja brałam acard i fraxiparine. Ale to chyba tez zależy od lekarza. Ale zapytać możeszA piwiedzcie mi czy z lekow rozrzedzajacych krew wystarczy tylko acard czy lepiej dodatkowo poprosic o zastrzyki ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam acard i fraxiparine. Ale to chyba tez zależy od lekarza. Ale zapytać możeszA piwiedzcie mi czy z lekow rozrzedzajacych krew wystarczy tylko acard czy lepiej dodatkowo poprosic o zastrzyki ??
Czesc Dziewczyny,
Jestem poczatkujaca w temacie.
podchodze do in vitro pierwszy raz i mam wrazenie ze bladze we mgle.
Bylam w klinice w Bialymstoku i prof kazal mi brac w 21dc Gonapeptyl a potem od 5dc 150j GonalF + 75j Menopur. Troche mnie to przeraza - te zastrzyki, caly proces.
Ale chce miec malenstwo wiec bede dzialac. Zaczynam od 15 wrzesnia.
Potem mam w 11dc przyjechac na wizyte.
Powiedzcie prosze jak to bylo u was? Ile to trwa po wizycie w 11dc do pobrania jajeczek (ktory dc?) i potem transfer (ktory dc?). Co ile dni wizyty?
Naprawde sie ciesze ze Was znalazlam!
Ja czulam sie bardzo dobrze...nie mialam zadnych objawow...Kathrina wysokiej bety :*
Mam pytanie do dziewczyn po crio. Czy podobnie jak ja odczuwacie znaczące różnice w samopoczuciu?
Po transferze po stymulacji szybko zaczęły mnie boleć piersi, byłam dość długo ociężała i spuchnięta. Ponadto ciągnął mnie przez kilka dni brzuch.
Tym razem cisza.
Zero bólu piersi, brzuch boli odrobinkę, ale wszelki wypadek biorę nospę (poprzednio nie brałam w ogóle).
Ogólnie czuję się po prostu swietnie :-)
Dodam, że dziś jest 5dpt.
Życzę wszystkim udanego dnia i rewelacyjnych wyników wszystkich działań!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 3 miesiaceOj ci faceci... To jeszcze pewnie dosc dlugo bedziesz sama? Moj na szczescie ba misje jeszcze sie nie załapał. ..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom