kate_p7
Moderatorka
hello:-) jak tam starania? jak idzie? w skrócie poproszę.. Jak cos przegapiłam to przepraszam. A robal, rośnie już przekroczył normy krajowe. Dorodny ten mój syn:-) A ty jak się czujesz psychicznie?Witaj jak robal. ?
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hello:-) jak tam starania? jak idzie? w skrócie poproszę.. Jak cos przegapiłam to przepraszam. A robal, rośnie już przekroczył normy krajowe. Dorodny ten mój syn:-) A ty jak się czujesz psychicznie?Witaj jak robal. ?
Pozdrawiam
Ja zaczęłam właśnie podejście nr 3 .....hello:-) jak tam starania? jak idzie? w skrócie poproszę.. Jak cos przegapiłam to przepraszam. A robal, rośnie już przekroczył normy krajowe. Dorodny ten mój syn:-) A ty jak się czujesz psychicznie?
To leż i relaksuj się . :*Bylam sisiu i znow na papierze pojawila sie zywa krew. Dzwonilam do swojego profesorka i w poniedzialek mam jechac na wizyte mowi ze to we wczesnej ciazy tak bywa ale jak by sie nasililo to mam jechac na IP narazie mam lezec.
Husan, leż i się oszczędzaj. Wszystko na pewno jest ok :-*Bylam sisiu i znow na papierze pojawila sie zywa krew. Dzwonilam do swojego profesorka i w poniedzialek mam jechac na wizyte mowi ze to we wczesnej ciazy tak bywa ale jak by sie nasililo to mam jechac na IP narazie mam lezec.
Ewa dzieki leze, ale zrelaksowac sie to mi jest ciezko bo caly czas mysle czy jest juz czysto i nie ma krwiTo leż i relaksuj się . :*
Husan, leż i się oszczędzaj. Wszystko na pewno jest ok :-*
To weź do ręki nasza lekturę .A ja pogadamy z kim trzebaEwa dzieki leze, ale zrelaksowac sie to mi jest ciezko bo caly czas mysle czy jest juz czysto i nie ma krwi