Dragonfly79
Zaciekawiona BB
tak mi przykro.....Wiecie co? Los ze mnie drwi. 22 dpt, pojechałam zrobić betę, bo nie wytrzymałam. Wyszło 400.... Kur...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak mi przykro.....Wiecie co? Los ze mnie drwi. 22 dpt, pojechałam zrobić betę, bo nie wytrzymałam. Wyszło 400.... Kur...
U mnie dupa. Transfer odwolany. Endometrium nawet nie drgnelo. Zatrzymalo sie na 5.7.
Zaczynam w nowym cyklu.
#@$//#@#$$%//_£¥&$##÷####÷$!!!!!!!!
Dzwoniłam do lekarza, powiedział zeby odstawiać leki i iść na to usg, bo to moze byc obumarła, albo pozamaciczna. Mam wizytę we czwartek , ale chyba przyłożę na jak najszybciej, co myślicie , bo zgłupiałam... Po co mam czekac do czwartku skoro to moze byc pozamaciczna , wiec chyba czym wcześniej wykryta tym lepiej, co? Wtedy moze da sie jakoś lekami ją usunąć ...
Cholera, co za pech!! Jaka przyczyna, że endo nie chciało rosnąć??
Moj organizm po hiperce byl przesycony hormonami i nie zareagowal juz. Podobno tak moze byc. Nigdy nie mialam sytuacji zeby endo nie roslo.
Aniu a boli Cię coś? Ja jestem po trzech pozamacicznych - może coś podpowiem?
Biedulko :-( pij dużo wody, herbatę z pokrzywy i pozbądź się wszystkiego co niepotrzebne. W kolejnym cyklu będzie dobrze! :-)
Pociesze CIĘ. ....mi też endo nie chciało rosnąć bo byłam po zabiegu i "tonie hormonów " jak w końcu lek.zadecydowaładnie ze zobaczymy co będzie jak nic nie będę brala to ruszyło. ...tylko u mnie 5.7 mm to i tak już był sukces i na takim miala crio....i się udało
Ogólnie zle sie czuje przewaznie, jestem zmęczona, chce mi sie spac, biegam często siku, brzuch mnie pobolewa jak na okres, ale nieczęsto w sumie, ciagle jest wzdety , ale mysle ze to po hiperce, trzy dni z rzędu pękała mo głowa, ale jednym paracetamolu dało sie zyc. Ogólnie to czuje sie jak w ciazy, na dodatek mam wstręt do słodkiego, tylko słone,ogórki kiszone zjadam kilogramami. Żadnych plamien, nawet cienia. Mimo tej niskiej bety, w głębi duszy liczyłam ze to jednak ciąża, taka kobieca intuicja...
Kiedy moze zacząć objawiać sie pozamaciczna?
Czy uważasz ze powinnam przełożyć wizytę usg na jak najszybciej?