wlasnie!!!Bo wszystkie walczymy o to samo....zeby uslyszec MAMO i kochac go bezwarunkowo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie!!!Bo wszystkie walczymy o to samo....zeby uslyszec MAMO i kochac go bezwarunkowo...
Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...Spokojnie dużo tej krwi ...czysta czerwona ...a boli cie brzuch.?
Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...
Zaczal bolec jak sie zdenerwowalam...
Zgadzam się sprawdź czy jest więcej i jak coś do szpitala wszędzie gdzie czytałam że jak występuje krew to należy skontaktować się z lekarzem ale najpierw może sprawdź czy sytuacja się pogarsza bo ja spanikowalam choć krwi nie było a plamka wiekosci pestki od cytryny w nieokreślonym kolorze ale rano było już czusciutko. I może melisy się napij [emoji4] trzymam kciuki aby się uspokoilo [emoji110][emoji110][emoji173] i może nospe weź na ból czytałam że w przypadku podtrzymania kobiety przyjmują 3x1 nospe i tabletki na podtrzymaniePrzede wszystkim uspokój się. Połóż i oddychaj regularnie. Obserwuj sytuację, zarówno krew jak i ból brzucha.
Wiem, że dziś jest sobota, ale w razie czego jedź do szpitala.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A bierzesz dalej luteine lub lutinus?Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...