katharina203
Fanka BB :)
W czwartek byla 1132...lekarz kazal mi jutro zrobic bete...tak bardzo sie boje...Kontaktowalas się z lekarzem? Ile.wynosiła ostatnia beta ?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W czwartek byla 1132...lekarz kazal mi jutro zrobic bete...tak bardzo sie boje...Kontaktowalas się z lekarzem? Ile.wynosiła ostatnia beta ?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
To jakoś drogo tam u Was [emoji13] tutaj też ciężko cokolwiek załatwić ale mam calyczas kontakt z przyjaciółką i jak coś się dzieje to do niej daje znać i ona się lekarzy w klinice pyta czy mam się martwić czy nie [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 772233 Oto moje dwa szkraby jeden bardziej juz psoci bardzo się ruszał dzisiaj ale mamy połowę sukcesu jest przegroda między nimi super tak się ciesze rosną w miarę równo 2,4 i 2,5 mm serca biją mocno![]()
![]()
![]()
![]()
Wiem że ciężko się nie martwić ja jak coś mi tam zaczęło się dziać to całej nocy nie przespalam praktycznie ale naprawdę to nie musi nic oznaczać spokojnie bo zwariujesz a my razem z Tobą [emoji6] lez jak najwięcej i nie wstawaj jak nie musisz nospe melise i spać i jutro też na kanapie cały dzień! [emoji8]W czwartek byla 1132...lekarz kazal mi jutro zrobic bete...tak bardzo sie boje...
Za drugim razem chciałam zapłacić bo tak głupio bo dlaczego za darmo a Pani w recepcji kazała mi uciekać do domu nawet prośby nic nie dały ale tam większość personelu zna moja historie [emoji28]
No ja za pierwszym razem miałam ta ciąże biochemiczna i beta urosła do 170 chyba i ciągło się to długo bo beta rosła ale słabo a lekarz uparcie kazał czekaćKaczorku ja za pierwszym razem miałam dwa podane i nic a teraz jeden i się podzielil także nie można przewidzieć co będzie i super ze walczysz dalej będę trzymać kciuki
[/QUOTE][/QUOTE]Weekendzior ale kciukow nie puszczamy mimo braku wizyt
nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*
Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesienowocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne![]()
forum odczarowane
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte:*
- Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
- Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
- Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
12:Hooope86-wizyta w trakcie stymulacji
13:shaggy - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
15:AniaCh83- usg serduszkowe
16:kilosierra- betowanie
16:buterfly - wizyta pecherzykow- serduszkowa
16rygonfly - wizyta serduszkowa
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
19: katherina - usg serduszkowe
19: zosia87- usg serduszkowe
21:husan- badania prenatalne
22ragonfly79 - usg serduszkowe
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Kasik99- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
![]()
♡♡♡♡♡
W czwartek byla 1132...lekarz kazal mi jutro zrobic bete...tak bardzo sie boje...