Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra co te hormony z nami robiaCala gębę mam ..... broda i czoło najbardziej .......
Ale to w tej stymulacji w poprzedniej nic ....

Zgadzam się z tym nastawieniem. Miałaś rację - naczytałam się tu tych wszystkich historii, zestresowałam się i krwawienie gotowe. Wczorajsza wizyta mniej uspokoiła. Lekarz mi wytłumaczył, jakie zmiany zachodzą w macicy i jak łatwo o jakiekolwiek podrażnienie. Jestem spokojniejsza i mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie OK. Widok Maleństwa też pomógłCo mogę jeszcze dodać to poza plamienie implantacyjnym nie miałam żadnych krwawien a mylam okna w 5 tc jak się nie mylę mam dużo stresów przez rodzinkę męża i zagrożenie ciąży robie prawie wszystko w domu ale od początku jedno mam w głowie ze musi być dobrze i jak byłam teraz na wizycie to moja p.d. była pod wrażeniem ze taka ciaza a ja wogule zero plamien zero podrażnień sswędzenie czy innych dolegliwości szyjka zamknięta i poza tabletkami i brzuchem to bym nie wiedziała że w ciąży jestem no i usg pokazuje także myślę że też dużo zależy od naszego nastawienia i spokoju w sobie
Teraz się znajdzie!Mam endometrioze 4 stopnia prawy jajnik po operacji podobno umarł i 2 razy nie odpowiadał na stymulację. ....
Mam krótki protokół z antagonista.
Gonal 300
Menopur 75
I w 6 dniu stymulacji orangutan .
Mam 33 lata
Ahm 1.6
Fsh 8.4
i na lewym jajniku torbiel endometrialna 5.5 cm .
I już 3 stymulacjie szukam tej właściwej komórki .

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

Ciesze się nie wiem jak to działa ale wiem ze ostatnio myślałam i mówiła ze jak znam życie to się nie uda i tak było a teraz nawet wizja utraty pracy mi nie przeszkodziła bo mi się umowa kończyła ostatniego sierpnia i teraz myślałam pozytywnie nawet na przekór (bo moja szefowa wiedziała i powiedziała ze mam wybierać albo dzieci albo praca ) mówiłam ja ci pokaże teraz zobaczymy się za jakieś 3 lata i udało się wiem ze są różne czynniki ale nerwy i złe nastawienie nie pomagaZgadzam się z tym nastawieniem. Miałaś rację - naczytałam się tu tych wszystkich historii, zestresowałam się i krwawienie gotowe. Wczorajsza wizyta mniej uspokoiła. Lekarz mi wytłumaczył, jakie zmiany zachodzą w macicy i jak łatwo o jakiekolwiek podrażnienie. Jestem spokojniejsza i mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie OK. Widok Maleństwa też pomógł![]()