Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonowProgesteron masz wspanialy. Nic go juz nie badaj bo ci nie spadnie. Nic tylko sie cieszyc. Szybciej ci luteine odstawia. Ja mialam ponad 300 i luzzzz
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow
A te codzienne plamienia...wykoncza mnie...Kasiu, ale Twój progesteron jest bardzo ładny, ciążowy [emoji4]
zreszta moze dziewczyny maja w innych jednostkach, ze on Taki duży [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow
No to została najmniejsza przeszkodaEwuniu kasę zawsze sie wykombinuje, psychicznie też nie najgorzej , najbardziej nie chce żeby odbiło się to na mojej pracy bo mam po parę godzin w 3 szkolach i nie chce żadnych podejrzen:/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Która. ? Ta z kliniki. ? Czy ta pod domem. ?Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...