reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...
Przyrosty bety bada sie do 14dpt Maks i wtedy ma ona jakies znaczenie statystyczne. Potem jest mega chaos bo, blad pomiarowy rośnie, a to znaczy ze beta po 48h mozebyc nawet nizsza niz poprzednia. Poza tym mierzenie bety do 10tc nie ma sensu, po 10tc ona spada bo lozysko odpowiada za produkcje prg. Edit.
Teraz znaczenia ma obraz usg, czy jest zarodek jaki rozmiar itp.. I tutaj tez są odstępstwa od reguly. Na pocieszenie ja miałam mega przyrosty na początku. A potem dwa do dooopy. 6dpt 46 9dpt 206 11dpt 321 14dpt 650 16dpt 1380 .. I potem juz bylo ok.. A robal jeest:-):-)

Ostatnia edycja:
Oznaczenia komorek nie
Wiem ze do 4 doby rozwijaly sie wspanialea w 5 nieprzeksztalcily sie w blastke tylko zostaly morula. W 3 dobie byly 8 komorkowe tyle pamietam
Ale na zla jakosc komorek wskazuje tez przsciez Amh prawda a ja mam 3.4 to nie jest tak zle
No wlasnie oni sobienie zdaja sprawy chyba ze dla nas kazdeich slowo jest analuzowane :)
To ze zostały morulami, to może oznaczać kiepski materiał genetyczny ojca. Tym bardziej ze rozwijaly sie książkowo do 3 doby.

Tam powinnaś mieć Ml Mll i inne dyrdymaly :D przestań juz analizować bo jeszcze nie zaczelas a już mi jajka denerwujesz. ...
Ahm świadczy chyba o rezerwie jajnikowej a nie o jakości komórek. ......
Papieroski zucilas. ? Moja powiedziała Pani Ewo tak na styk mizernie. ......
Mówię taaaaaa .
Czego ona się spodziewała .? 20 .?
Chyba jej się zapomniało ze mówiła ze prawy jajnik "umarł "
Ach. ......
Ja juz nie analizuje. ..... jakim tonem do mnie mówi. ....
Bo miała zły dzień i coś tam burczala całkiem z du. .
Nic nie zdechlo wszystko dziala:-) because I said so:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry