reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy Was też przed zrobieniem bety bolał brzuch? Pojutrze zdrodnie z harmonogramem powinnam dostać @, a takie właśnie małpowe bóle mam od kilku dni...

Martwię sie ze coraz bliżej kolejna porażka :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak estradiol byl wysoki to normalne ze boli brzuch. Jedne boli brzuch i jest pozytywna beta a inne nie odczuwają nic i tez beta jest pozytywna. Nie ma regul :-) tylko beta prawdę Ci powie:-)

Wyniki takie w przyblizeniu
195
450
1130
4000
9000
14700
Czyli juz 6 razy co 48h. To jest moj 21dpt
Po co ty ta betę mierzysz jeszcze? Przeciez to totalna glupota. Od 1130 powinna być kontrola co tydzień. Pierw wizyta pecherzytkowa, potem zarodek i serducho. Zmień ty tego lekarza, bo albo pani ma przeczucie i nie potrafi Ci wytłumaczyć co jej się nie podoba. Albo jest niekompetetna, ale raczej to brak profesjonalizmu bije. Jak byl pechol i c. Zoltkowe to i zarodek powinnien byc a potem serducho. To pięknie rozwijajaca sie ciaza. Nie rozumiem tego stracha.. A progesteron to juz inna bajka. Jego niska wartość to tylko cyferki, jezeli nic się nie dzieje to wszystko działa jak powinno. A i ja miałam prg 36 i wyżej i poronilam.. Wiec daj spokój juz prg i becie. Teraz tylko usg.

Po co ty ta betę mierzysz jeszcze? Przeciez to totalna glupota. Od 1130 powinna być kontrola co tydzień. Pierw wizyta pecherzytkowa, potem zarodek i serducho. Zmień ty tego lekarza, bo albo pani ma przeczucie i nie potrafi Ci wytłumaczyć co jej się nie podoba. Albo jest niekompetetna, ale raczej to brak profesjonalizmu bije. Jak byl pechol i c. Zoltkowe to i zarodek powinnien byc a potem serducho. To pięknie rozwijajaca sie ciaza. Nie rozumiem tego stracha.. A progesteron to juz inna bajka. Jego niska wartość to tylko cyferki, jezeli nic się nie dzieje to wszystko działa jak powinno. A i ja miałam prg 36 i wyżej i poronilam.. Wiec daj spokój juz prg i becie. Teraz tylko usg.
Co dwa dni mam jej pisać wynik. Czyli jeszcze w sobote i poniedziałek. No i po tych wynikach a zwlaszcza dzisiejszym stwierdzila ze ciaza rozwija sie nieprawidlowo...

reklama
Ewunka lekarka spisała na straty chory jajnik? Jezeli tak, to ja mowie ze on jeszcze wszystkich zaskoczy:-) no chyba ze zle zrozumiałam posta co tez jest normalne bo padam na pyszczek.
Dobrze zrozumialas prawy jajnik po operacji w październiku ( wycięcie 2 mega torbieli ) przy 2 poprzednich stymulacjiach nie pracował . .... i pani powiedziała ze on nie żyje nic z niego nie będzie. ....
Poszłam do fizjoterapeuty na masaże na poprawę pracy jajników ( strasznie bolało ) i ....... Śpiący królewicz wstał :)
I pięknie dal 3 śliczne jajeczka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry