reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję :) O tych bateriach czytałam, że to jest spowodowane podnoszeniem się macicy, która zaczyna uciskać na pęcherz, co w konsekwencji sprzyja rozwojowi bakterii. Pojadę poszukać tego soku żurawinowego. Chyba najlepiej, żeby był jak najbardziej naturalny, prawda?
Co do snów - mojemu mężowi wczoraj się śniło, że był w ciąży i to on urodził nasze dziecko :) Po porodzie mu je zabrali, zapadł w śpiączkę, a gdy się obudził, poszedł do sali z noworodkami, bo bardzo chciał zobaczyć dziecko. Wszystkie maluchy płakały, a on nie mógł znaleźć naszego. I się obudził :)
hihi mój mąż też ostatnio miał sen, że jest w ciąży:)
odnośnie soku żurawinowego to najlepszy jest taki naturalny, bez cukru. Straszny kwas, ja zazwyczaj dodawałam wody, bo inaczej nie dawało się pić.

TABLICA OGŁOSZEŃ [emoji436][emoji382][emoji381]

Kochane dziewuszki, przeglądamy szafeczki, apteczki i szukamy zbędnych leków.
Opcje:
1. oddam za darmo
2. sprzedam (koszty przesyłki do uzgodnienia)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Olusja1987[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ze stymulacji pozostało mi trochę tego, więc chętnie ODDAM jak się komuś przyda:
MEDROL 4 mg /10 tabletek/ważność do 09/2020
MEDROL 16 mg / 27 tabletek/ważność do 03/2020
CLOSTILBEGYT 50 mg / 5 tabletek / ważność do 05/2019
PRIMOLUT-NOR 5 mg / 15 tabletek / ważność do 08/2019
DOXYCYCLINUM 100 mg / 7 tabletek / ważność do 05/2019
UNIDOX SOLUTAB 100 mg / 5 tabletek / ważność do 02/2020
HEXATIAB ŻEL / nie używany / ważny do 07/2017
LUTEINA 100 mg / 30 tabletek / ważny do 02/2019

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️rybka14[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

To ja dopisuje ODDAM za darmo :FRAGMIN 5000 J - 9 ZASTRZYKÓW - WAŻNE DO 12.2018 , VAGIFEM 10 MIKROGRAMOW -12 SZTUK - WAŻNE DO 07.2017 , PLASTRY SYSTEM 50 -4 SZTUK -WAŻNE DO 10.2017

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziś czekaliśmy na wieści o serduszku .? Były i przegapiłem czy nam się koleżanka nie odzywała. ?
Marta jak Rysia. ? A bakteria -zdycha. ?
A czy ma ktoś może wieści jak syn aniolkiwej mamy. ? I bliźniaki madziagi. ? A hess. ?
Motylku strasznie w tych krzakach długo siedzisz. ..... nic nam nie mówisz jak się miewasz. .....
Rysia daje czadu, tak boksuje. Brzuch troche mi odpuścił i juz tak nie twardnieje, ale pod warunkiem ze bardzo dużo leżę, bakteria mam nadzieję, ze zdycha, ale chyba dopiero w poniedziałek znowu pobiorą wymaz, 72h na wynik sie czeka, a ja tu zwariuję już niedługo... Dwie noce pod rząd laski tak chrapią, ze chce stąd uciec, moja "koleżanka" z sali wczoraj urodziła wiec ją przenieśli i zostałam z niemową, która tylko patrzy...

Lile, przekonałaś mnie, nie zrobiłam tej bety, wytrzymam do jutra :)
Kupiłam eko sok z żurawiny i do tego suszoną żurawinę. Byłam poza domem z 1,5 h, a czuję się jakbym przebiegła maraton... I znów mi niedobrze, rany boskie. Ciągle mam ślinotok. Stałam w kolejce i kobieta przede mną miała ogórki kiszone z chilli. Najpierw pomyślałam, że też bym zjadła, a za chwilę zrobiło mi się niedobrze i wiedziałam, że nawet bym ich nie przełknęła. Mam nadzieję, że mój apetyt w końcu wróci, bo póki co tylko chudnę :(

Rysia daje czadu, tak boksuje. Brzuch troche mi odpuścił i juz tak nie twardnieje, ale pod warunkiem ze bardzo dużo leżę, bakteria mam nadzieję, ze zdycha, ale chyba dopiero w poniedziałek znowu pobiorą wymaz, 72h na wynik sie czeka, a ja tu zwariuję już niedługo... Dwie noce pod rząd laski tak chrapią, ze chce stąd uciec, moja "koleżanka" z sali wczoraj urodziła wiec ją przenieśli i zostałam z niemową, która tylko patrzy...
Ważne, że jest poprawa :) A współlokatorki niemowy, to faktycznie kiepsko. Czytaj książki, oglądaj filmy, może szybciej zleci.
Wczoraj wrzuciłam link do warsztatów dla ciężarnych i mam. W Sosnowcu są 12.10. Może Cię to zainteresuje :)

reklama
Witajcie
Ja po wizycie:) kolejna jeszcze w poniedziałek bo endo jeszcze cienkie,to mój 10dc a endo lekarz mówił że chyba ma grubość 6 czy jakoś tak to możliwe w odniesieniu do mojego 10dc?.A ile musi mieć do transferu? Wyniki póki co mam ok i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer pod koniec przyszłego tyg środa czwartrk lub piątek ;) a no i estrofem zwiększony na 3x1 :) podpowiedzcie jak to z tym endo jest?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry